Atacuri către PSD. Dragnea, tranșant: NU ne vom supune

Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile la adresa liderilor PSD, în contextul în care, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a depus o plângere la poliție împotriva unui site de știri care, potrivit acesteia, prezintă informații false.

Nu pot să văd atacurile cu ochi buni. Îmi este din ce în ce mai greu să înțeleg. Am sperat și sper că oricine e bun român, indiferent cine e la putere, îi lasă să ducă ceva la capăt.

Mulți îmi spun că asta e și cauza, să nu se întâmple ceva bun în România. Să nu fie lăsat PSD să facă ceva bun. 

Avem un nou Guver, avem un nou premier, care deja a început să lucreze. Patru măsuri au fost deja implementate. 

Sper să ne ținem echilibrul, calmul, și să protejăm Guvernul pentru a putea impementa programul de guvernare. E cel mai important lucru pentru România.

(...)

Nu ne vom supune, dacă prin supunere înseamna să abandonăm. Poriectul e mai important decât oricare dintre noi, indiferent de costuri. Le-am spus colegilor că vom câștiga alegerile cu un scor mare, și vom avea de suferit cu toții. Un asemenea scor sperie.

M-au întrebat mulți unde e butonul acestor atacuri, care e rostul lor.

Noi am început să vorbim serios despre evaziunea fiscală. Lucrurile încep să se miște, iar premierul Tudose acționează. Am vorbit despre mafia rețeleleor de import de legume și fructe, despre cea din vămi. 

Sunt instituții care trebuiau să acționeze mult mai ferm. Dar poate aceste instituții au în rândul lor oameni din interiorul acestor rețele. Aceste institutii pot fi deranjate 

Îmi e greu să știu. Sigur, nu e plăcut, dar continuăm ceea ce am început, rezistând la atacuri, și noi și familiile noastre, dar proiectul este mult mai important”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel