ATAC la sediul lui Băsescu. Pe cine dă vina Eugen Tomac

Eugen Tomac spune că a găsit vinovatul pentru scandalul de la sediul partidului lui Traian Băsescu.

Preşedintele executiv al Mişcării Populare, deputatul Eugen Tomac, a susţinut vineri seară că o întâlnire a sa în calitate de candidat la Primăria sectorului 1 cu membri şi simpatizanţi ai formaţiunii la un sediu situat în cartierul Pajura a fost deturnată ca scop de 'diversioniştii de la PSD', care au trimis la faţa locului peste 100 de agitatori, iar sediul a fost vandalizat.

Tomac a adăugat că sediul MP din Pajura a fost vandalizat, fiind sparte geamurile imediat după ce s-a anunţat că va fi deschis, şi că a depus o plângere la Poliţie şi, personal, a informat Ministerul de Interne pe acest subiect. 'În ultimele zile, blocurile din zonă au fost inscripţionate cu tot felul de mesaje ca şi cum ar fi din partea Mişcării Populare. Regretăm acest incident, este o diversiune ordinară, mizerabilă. Mai mult decât atât, în ziua în care am ridicat acest panou prin care am anunţat locuitorii din acest cartier că aici va fi un birou al Mişcării Populare Sector 1, geamurile, în aceeaşi zi, au fost sparte. Astăzi, când am convocat o şedinţă cu membrii şi simpatizanţii noştri din Pajura, diversioniştii din PSD (...) au distribuit invitaţii către cetăţeni precum că noi dăm mici şi bere la orele 17,00, deşi întâlnirea noastră era convocată pentru ora 18,00. Atunci când am venit, atât eu, cât şi ceilalţi colegi, precum şi cetăţenii care în mod deschis veneau pentru o întâlnire cu mine, ne-am trezit cu mai bine de 100 de cetăţeni care foloseau un limbaj extrem de vulgar şi agresiv la adresa Mişcării Populare', a declarat preşedintele executiv al MP la sediul partidului situat în cartierul Pajura din sectorul 1. Tomac a adăugat că 'asemenea diversiuni trebuie să înceteze'.

'Noi locuim în Bucureşti, o capitală europeană, şi ne dorim ca acest oraş să nu mai fie un oraş murdar, aşa cum ni l-au lăsat cei care până-n clipa de faţă au condus Capitala şi sectorul. Regretăm, am depus o sesizare la Poliţie, personal am sesizat Ministerul de Interne. Sper ca autorităţile statului să-şi facă datoria, iar asemenea incidente să nu mai aibă loc în timpul precampaniei şi, mai cu seamă, în campania electorală. A fost o şedinţă convocată de un partid care vrea să devină o voce în România. E regretabil ce s-a întâmplat, nu ne intimidează acest incident nefericit. Ne face şi mai hotărâţi şi mai fermi în a merge mai departe pe linia noastră', a mai declarat preşedintele executiv al MP. Întrebat ce dovezi există în sprijinul ideii că social-democraţii ar fi vandalizat sediul MP Sector 1 din cartierul Pajura, Tomac a spus: 'Păi, de vreo trei săptămâni încoace, un domn Emanoil Boceanu tot transmite membrilor noştri din sectorul 1 că nu vom avea o campanie uşoară'.

VEZI ȘI: ATAC la sediul lui Băsescu. Imagini de groază la PMP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel