EXCLUSIV  Atac la politicienii din vârf. ”Noi eram cu toporul deasupra capului”

Marian Munteanu-Mineriada
Marian Munteanu-Mineriada

Marian Munteanu a subliniat importanța pentru România a alianței cu partenerii Occidentali și SUA în detrimentul Rusiei. Președintele formațiunii politice Alianța Noastră România a precizat ferm faptul că parteneriatul este posibil doar prin respectarea drepturilor și intereselor românilor.

”Vecinul nostru era URSS-ul, România era în Tratatul de la Varșovia, adică în pactul militar al URSS-ului. Iar noi, ceream să intrăm în NATO, să intrăm în UE, în condițiile în care eram cu toporul deasupra capului. Noi, generația noastră a împins de fapt România în NATO, nu politicienii de la vârf care vor să ne ducă în CSI (nr. Comunitatea Statelor Independente), în URSS.

Aduceți-vă aminte că Iliescu s-a dus până la Moscova, el voia cu Moscova! Deci, opțiunea generației noastre și a țării întregi pentru NATO este clară și definitivă. Cu toții avem o opțiune fermă de loialitate și de fidelitate față de partenerii noștri, însă, nu fără a respecta drepturile noastre aici și interesele noastre aici”, a spus Marian Munteanu la DC NEWS LIVE.

[citeste si]

 Vedeți întreaga declarație începând cu minutul 59:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel