ATAC la politicieni. Macovei, la Bruxelles, despre România: E prima țară din lume

Monica Macovei, europarlamentar, a făcut câteva declarații despre România la dezbaterea din Comisia CONT privind o analiză despre MCV după 10 ani, Bruxelles, în data de 29 ianuarie 2018.

"Ce este ireversibil? Ireversibile sunt dorința și voința românilor să nu plece din Uniunea Europeană. Să se facă reformele, să fie justiție egală pentru toți, pentru politicieni și pentru oamenii fără funcții publice, și să meargă mai departe și să evolueze, să nu se mai fure din fondurile europene etc.

România a ajuns, din păcate, o țară din care se pleacă. E prima țară din lume din care se pleacă tocmai din cauza acestor politicieni; după Siria, adică o țară în care este război.

Oamenii ies la demonstrații îmbrăcați în steagul Uniunii Europene. Sau se face Tricolorul, cu luminițe, sau se face steagul Uniunii Europene, arătând foarte clar acest lucru. Pot să vă arăt o poză.

[citeste si]

În fotografie este această fată îmbrăcată în steagul Uniunii Europene și care are un strigăt și o față de disperare, pentru că toată lumea simte că ceea ce se întâmplă acum ne poate scoate din Uniunea Europeană", a zis europarlamentarul Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel