Atac la Klaus Iohannis de 1 Decembrie

Liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru, a declarat vineri că preşedintele Klaus Iohannis a deturnat însemnătatea zilei de 1 Decembrie, folosind această sărbătoare naţională ca ''armă împotriva adversarilor politici''.

'Am constatat cu surprindere că până şi Ziua Naţională a României a devenit pentru presedintele Klaus Iohannis subiect de campanie electorală. Sărbătorirea zilei în care românii au reuşit să îşi exprime cele mai profunde emoţii şi gânduri de solidaritate, realizând Marea Unire, ar trebui să fie onorată prin îndemnuri la pace şi la unitate între cetăţeni, nu umbrită de interese politice de moment. Din păcate, tocmai preşedintele României a deturnat însemnătatea zilei de 1 Decembrie, folosind această sărbătoare naţională ca armă împotriva adversarilor politici.

Faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precum şi preşedintele Senatului şi preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi fostul premier Victor Ponta nu au fost invitaţi la parada militară, nici la recepţia de la Cotroceni nu dovedeşte decât faptul că actualul preşedinte al României nu precupeţeşte niciun efort pentru a face campanie de imagine Partidului National Liberal. Unde sunt echidistanta şi imparţialitatea, domnule preşedinte Iohannis?', a arătat Pâslaru, într-un comunicat transmis Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel