EXCLUSIV  Atac furibund la Daniel Constantin din ALDE: Lovitură în instanță. Replică de ULTIM MOMENT

Andrei Gerea, vicepreședintele ALDE, declară că ”oportunismul lui Daniel Constantin a devenit ridicol”. Declarația sa vine după ce Tribunalul București a respins înscrierea partidului PRO România. 

”Tribunalul București a respins luni, 26 iunie, cererea de înscriere a formațiunii politice a lui Daniel Constantin și a celor câțiva adepți ai acestuia. Principialul și corectul domn Constantin a încercat o înscriere frauduloasă a unui hibrid politic constituit în urma șantajului și a cumetriilor. Daniel Constantin și toți cei care s-au adunat în jurul acestuia reușesc să se facă de râs pe zi ce trece. După ce au pierdut toate procesele intentate ALDE, Constantin și camarila sa sunt începând cu ziua de luni și `pietoni politici`. Oportunismul politic al lui Constantin și al acoliților săi i-a adus într-o stare de ridicol absolut, pentru că trebuie să priceapă regulile de funcționare ale unei societăți democratice și anume că nu poți să încalci legi și principii doar pentru a-ți impune voința. Nimeni nu e mai presus de lege, cu atât mai mult niște profitori. Singurul lucru care contează nu este nici că Daniel Constantin face atâtea piruete politice de i se văd desuurile, ci contează că alegătorii ALDE au fost trișați pe față de acest personaj fără niciun fel de scrupule și fără coloană vertebrală.” este atacul dur al lui Andrei Gerea la Daniel Constantin. 

Surse DCNews din partidul lui Daniel Constantin au declarat că decizia Tribunalului București nu este definitivă și că mai trebuie niște acte pentru definitivarea procesului. Mai mult, aceleași surse nu înțeleg interesul lui Andrei Gerea pentru ceea ce face Daniel Constantin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel