Atac FURIBUND la Burleanu: Noul despot din fotbalul românesc

chivu, burleanu - federatia romana de minifotbal
chivu, burleanu - federatia romana de minifotbal

Jurnalistul Dorin Chioțea l-a atacat în termeni duri pe președintele FRF Răzvan Burleanu, după Adunarea Generală a Federației de săptămâna trecută. Acesta îl consideră pe Burleanu ”noul despot” din fotbalul românesc, precizând că ”Generația de Aur e pusă cu capul în pământ”.

”Razvan Burleanu e zugrăvit drept noul despot din fotbalul românesc. Faptele sale de implementare a predictibilității în guvernanța sportivă vorbesc de la sine. Modul în care ambalează nimicul nu mai impresionează pe nimeni. Și totuși, Adunarea Generală a FRF din 27 mai a arătat că modificările halucinante aduse statutului (la care ultra-hulitul "dictator" Mircea Sandu nici nu îndrăznea să viseze) s-au bucurat de o recunoaștere zdrobitoare.

Oricâte critici a suportat pentru toate eșecurile pe linie - unele de-a dreptul istorice! -, Burleanu și echipa lui de diletanți n-au azi niște adversari pe măsură. Opoziția nu a construit nimic redutabil și a pierdut runda de sâmbătă cu un fel de 1-25, scor de-a dreptul imposibil.

Pare de neimaginat, dar Generația de Aur e pusă cu capul în pământ sau decimată de interese personale. Mita morală a mers mână în mână cu ipocrizia votanților deveniți coautori la viitorul faliment al acestui sport. Aveți fotbalul pe care îl meritați, domnilor”, a scris Dorin Chioțea pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel