Atac fără precedent la un lider politic: Manelist politic. Își întărește gogoașa politică cu nulități

Andrei Gerea, președinte interimar ALDE București, a declarat despre partidul lui Daniel Constantin că este o ”gogoașă politică” care se întărește cu ”nulități”. 

”E lucru mare să demisionezi dintr-o organizație politică în momentul în care ești propus spre excludere. Aceasta e cea mai mare și mai glorioasă realizare pe care deputatul Damian Florea o va avea vreodată în cariera sa politică. Deputatul Florea a reușit performanța ca, fiind parlamentar de București, să nu audă cineva de el. Și-a construit cariera politică, dacă se poate numi așa ceva statul cu mâna întinsă, pe baza milogelii și oportunismului politic. În momentul în care s-a creat ALDE, Damian Florea și-a adus o `contribuție` majoră, de câteva mii de euro, prin datoriile neplătite de peste un an de zile pe care le avea la sediul din Sectorul 6 și pe care ALDE a trebuit să i le achite. Pentru ALDE București, dar și pentru bucureșteni, Damian Florea nu reprezintă nimic, nu au auzit de el nici măcar cei din Sectorul 6.” a declarat Andrei Gerea, președinte interimar ALDE București și deputat ALDE. 

”Manelistul politic” Daniel Constantin...

El a adăugat că ”Dacă e să ne luăm de cele spuse într-un recent interviu acordat presei argeșene, până și Daniel Constantin îl consideră pe Damian Florea o nulitate. Asemenea protectorului și binefăcătorului său, Daniel Constantin, deputatul Florea este ahtiat doar după funcții. După alegerea ca parlamentar, Florea s-a așezat comod în fotoliul de deputat și a început să fie goarna principală a lui Daniel Constantin. Nimic, din punct de vedere politic, nu îl recomandă pe Damian Florea. A devenit parlamentar de București datorită imaginii foarte bune a președintelui ALDE Călin Popecu-Tăriceanu. Damian Florea a știut doar să îndeplinească ordine, fără a ajuta cu ceva cetățenii. Acesta este doar unul dintre parlamentarii „valoroși" și „competenți" pe care „manelistul politic" Daniel Constantin i-a impus cu orice preț și pe care se bazează în noua lui construcție politică.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel