Atac dur la Mircea Diaconu: Nu este antisistem și nici naționalist

Iulian Capsali, fost candidat la alegerile europarlamentare, lansează un atac dur la adresa lui Mircea Diaconu pe care-l acuză că nu este antisistem și nici naționalist.

"Pentru mocofanii care l-au trimis pe Diaconu in PE ca fiind o solutie "antisistem"

" National solutions are solutions of the past. Our goal is a federal and post-national Europe, a Europe of the citizens. This was the dream the founding fathers worked so hard to achieve. This was the project of Altiero Spinelli. This is the Europe we want. This is the Europe we will fight for. Because this is the Europe of the future."

"Solutiile nationale sunt solutii ale trecutului. Scopul nostru este o Europă federala post-nationala, o Europă a cetățenilor. Acesta este visul parintilor fondatori atat de greu de infaptuit. A fost proiectul lui Altiero Spinelli. Aceasta Europă o vrem. Pentru aceasta Europă ne luptăm. Pentru că aceasta este Europa viitorului."
(manifest al grupului Spinelli din PE)

Semnat de parlamentarii romani Mircea Diaconu, Renate Weber și Marinescu Marian Jean.

Spinelli a fost un comunist italian care a conceput, ca "părinte fondator" al UE, directia federalista si a pus la punct manifestul Ventotene semnat de comunisti si stanga italiana pe insula care i-a dat numele, devenit ulterior program al Mișcării Federaliste Europa, fondată de Altiero Spinelli în 1943", a scris Capsali pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel