Atac dur în Senat: Afară plouă. De la minister, în vale, domnește aroganța

Senatorul PNL Paul Ichim a lansat, marți, în plenul Senatului, critici aspre la nivelul autorităților abilitate ale statului, susținând că, în timp ce apele vin peste oameni, politicieni din toate partidele dau declarații la TV "care pică bine politic", iar “de la minister, în vale, până la autorități, domnește aroganța unui post ușor luat ori nominalizat”. 

“Afară plouă. Acum 3 săptămâni, în județul Galați, într-o vale între dealuri, care găzduiește vreo 25.000 de locuitori, a fost o catastrofă, catastrofă care s-a lasat cu distrugeri materiale, dar și cu decese. În orice stat normal, în momentul în care există decese, autoritățile abilitate ale statului fac măcar o analiză și caută să identifice problemele și eventual să găsească și vinovați care să răspundă. Singura concluzie care am auzit-o a fost că ‘Dumnezeu a fost vinovat că a dat ploaie cu rupere de nori’, situație care e inacceptabilă”, a declarat senatorul PNL, citează pesurse.ro.

Convoaie de ajutoare, pentru imagine

În continuarea intervenției sale, Paul Ichim a apreciat că politicienii "așteaptă alte nenorociri prin țară" ca să ocupe spațiul media cu "convoaie de ajutoare".

“În situația dată, se pare că oamenii ăia rămân locului, de plouat, plouă, apele vor veni peste ei, noi facem doar declarații televizate care pică bine politic, indiferent de partidul care se duce și le face, ori ăilalți sunt vinovați, ori ăștilalți sunt vinovați și așa rămâne, facem convoaie de ajutoare ca să dea bine la televizor și așteptăm frumos să treacă timpul ca să apară alte nenorociri prin țară și să ocupe spațiul media”, a adăugat Paul Ichim, în opinia căruia parlamentarii ar trebui să reacționeze, înainte de a se mai întâmpla și alte evenimente tragice.    .

“Atenție, însă! Peste oamenii ăia plouă și acum, se va mai întâmpla o nenorocire. Cât timp vom mai lăsa în pace autoritățile care trebuie să-și facă treaba și să nu-i luâm la întrebări? Am văzut că de la minister, în vale, până la autorități, domnește aroganța unui post ușor luat ori nominalizat, ori votat, oameni care sunt suficienți și cred că pot gestiona banul public cum doresc, indiferenți la nevoile oamenilor și, mai ales, incompetenți. Când se asociază cele trei apar decese umane. E cazul ca în România să înceteze treaba asta”, a conchis Paul Ichim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel