ATAC după moartea Reginei Ana

regina ana
regina ana

Asociația "Clubul Liberal ION C. BRĂTIANU - 1875" a lansat un atac după moartea Reginei Ana.

"Tristețea ne-a cuprins pe toți în aceste momente grele, când MS Regele MIHAI trebuie să suporte încă o pierdere, de data aceasta pe cea care i-a fost alături mai bine de 68 de ani, regina ANA!

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-l întărească pentru a trece cu bine peste acest moment de cumpănă, însuși MS fiind greu încercat de o boală mai veche!

Ne exprimăm de asemenea regretul că nici în aceste momente dureroase, Casa Regală nu reușește să se ridice la pretențiile si nivelul pe care il conferă statutul, dar mai ales trecutul, permițând ca un angajat agnostic să facă anunțul despre acest tragic eveniment pe pagina personală de FB, spunând despre moartea reginei că "a trecut în neființă"!

Nutrim speranța că odată cu instituționalizarea "Casei Regale", se va face o triere serioasă a personalului angajat!", a transmis Asociația "Clubul Liberal ION C. BRĂTIANU - 1875".

[citeste si]

Asociaţia "Clubul Liberal Ion C. Brătianu 1875" a fost lansată în 2015 de către deputații PNL Radu Zlati și Daniel Gheorghe, alături de fostul deputat liberal George Șerban.

Clubul Liberal I.C.Brătianu-1875 are ca obiectiv fundamental păstrarea intactă şi dezvoltarea identităţii şi a personalităţii Partidului Naţional Liberal, aşa cum s-au construit ele în cei 140 de ani de istorie a partidului şi aşa cum arătau în viziunea seniorilor care au supravieţuit terorii comuniste şi care au reactivat politic liberalismul românesc, în 1990.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, în Elveția, a anunțat Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel