Atac cu ouă și pietre asupra membrilor PNL la Voluntari. Ce spune PSD

Incident electoral, duminică,   la Voluntari. Membrii din stafful de campanie al lui Klaus Iohannis au fost atacaţi cu ouă şi pietre şi îi acuză de acest lucru pe oamenii primarului PSD, Florentin Pandele.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, când membri de campanie ai lui Klaus Iohannis, din Voluntari, au mers să împartă afişe electorale. La un moment dat, aceştia susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre pe o stradă din Voluntari de un grup care i-ar fi urmărit.

"Totul s-a întâmplat dimineaţă. Auzind îndemnurile doamnei senator Gabriela Vrânceanu Firea la o campanie decentă, am hotărât să mergem şi noi să împărţim afişe şi pliante în Voluntari după foarte mult timp, pentru că aici, în Voluntari, nu se lasă să se întâmple aşa ceva. Am fost întâmpinaţi de Poliţia Locală care, iniţial, ne-a cerut autorizaţia să împărţim pliante şi flyere, i-am spus că nu avem nevoie pentru că suntem în campanie şi nu deranjăm pe nimeni. Am pornit mai departe şi, pe o stradă, la 200 m de Poliţie, am fost întâmpinaţi de un grup de golani care au aruncat cu ouă şi pietre în noi, ne-au adus injurii. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile consilierilor locali PSD ai Primăriei oraşului Voluntari. Nu au încercat să aplaneze conflictul. Noi am încercat să-i abordăm, să-i întrebăm ce se întâmplă. Nu ne-au răspuns, ba se şi amuzau pe la colţul străzii", a declarat, la Realitatea TV, un membru PNL atacat.

Citește și: Gabriela Firea: Traian Băsescu, influență malefică. Klaus Iohannis, ultima victimă politică

"Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu ouă, dar cred că-i supraveghea... domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu ouă, au fost foarte agresivi, în ideea de a părăsi noi localitatea. Am avut norocul că unii cetăţeni care primeau de la noi afişe ne-au luat apărarea", a povestit un altul.

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a transmis că nu reprezentanții PSD au îndemnat la astfel de gesturi: "PNL naște diversiuni, în lipsa unui candidat puternic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel