Atac Black Friday 2017 România. Cum scapi de pericol

Black Friday shopping
Black Friday shopping

Black Friday 2017 nu înseamnă doar reduceri, ci și ghinionul de a cădea în plasa infractorilor cibernetici. Anii trecuți au arătat că în Vinerea Neagră se produc atacuri de phishing, lucru care arată că nici acum nu vom fi 100% protejați.

BLACK FRIDAY 2017. Phishing se referă la o tentativă frauduloasă de a vă fura datele de autentificare de pe diverse site-uri folosind pagini web asemănătoare cu cele originale pe care le autentificați de obicei. Astfel, trăiți cu impresia că ați intrat pe pagina web a bănci la care aveți cont, când, în realitate, ați trimis numele de utilizator și parola către un hacker.

BLACK FRIDAY 2017. Pentru a evita acțiunile de phishing în perioada când începe Black Friday 2017 trebuie să luați mai multe măsuri.

BLACK FRIDAY 2017. Nu dați click pe diferite link-uri primite pe site-urilor de socializare sau pe e-mail. Pot fi link-uri care pot duce către pagini de phishing create pentru a strânge datele de identificare ale utilizatorilor.

BLACK FRIDAY 2017. Nu vă introduceți datele de card pe site-uri suspecte! Dacă aceste site-uri au oferte mult prea bune, s-ar putea să fie vorba despre o manevră a atacatorilor.

BLACK FRIDAY 2017. Asigurați-vă întotdeauna că pagina web respectivă este reală! Altfel, nu vă introduceți datele personale.

[citeste si]

BLACK FRIDAY 2017. Instalați o soluție de securitate care să prevină frauda financiară.

BLACK FRIDAY 2017. Dacă ați fost victima unui atac cibernetic, vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel