Asumarea răspunderii. Cseke Attila: Un derapaj destul de serios

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cseke Attila consideră că o eventuală asumare a răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat pe 2020 ar reprezenta "un derapaj destul de serios".

"Noi credem, în legătură cu eventualitatea asumării răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat, că trebuie o reţinere mult mai mare faţă de cele trei pachete despre care deja discutăm. Nu a existat niciun Guvern, în ultimii 30 de ani de democraţie sau în ultimii 30 de ani după 1989, care şi-a asumat răspunderea pe legea bugetului de stat", a spus senatorul la RFI, potrivit Agerpres.

"Legea bugetului de stat este a tuturor "

"Legea bugetului conţine anumite prioritizări, anumite priorităţi ale unui Guvern, dar legea bugetului este bugetul de stat, nu este a unui Guvern sau a altui Guvern, nu este a unei majorităţi sau unei Opoziţii, ci, până la urmă, legea bugetului de stat este a tuturor şi trebuie să asigure nişte finanţări pe domeniile cele mai importante într-o ţară", a susţinut Cseke Attila.

"Un derapaj destul de serios"

"Trebuie să avem o cultură politică şi un echilibru în ceea ce priveşte procedurile şi măsurile pe care sfera politică le foloseşte. Aici credem că ar fi un derapaj destul de serios de la acest echilibru şi această cultură politică la care tindem, în ceea ce priveşte asumarea răspunderii pe legea bugetului de stat", a explicat Cseke Attila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel