Asul din mâneca lui Băsescu pentru a câștiga popularitatea românilor

Viețile celor opt grei din fotbalul românesc condamnați în ”Dosarul Transferurilor” stau în mâinile lui Traian Băsescu.

Oamenii ar putea să scape de pedepsele primite -  Ioan Becali – 6 ani și 4 luni; George Copos – 3 ani și 8 luni; Jean Pădureanu – 3 ani și patru luni; Cristi Borcea – 6 ani și 6 luni ani; Mihai Stoica – 3 ani și 6 luni; Victor Becali – 4 ani și 8 luni; Gică Popescu – 3 ani și 1 lună; Gigi Nețoiu – 3 ani și patru luni. Șeful statului ar putea să-i grațieze.

Jurnalistul Cătălin Striblea susține că - poate cel mai mult de acest drept - ar trebui să se bucure Gică Popescu care este - înainte de toate - un brand al României.

”Pentru generația mea el a fost un model corect. A reușit prin muncă și prin dedicație acolo unde fenta și șmechereala au fost mai bine apreciate. A preferat costumul și a încercat să construiască. Marea sa calitate, dacă e să te uiți retrospectiv, e că nu a jignit pe nimeni, deși ar fi putut să o facă. Omul e din alt aluat”, scrie pe blogul său Cătălin Striblea.

Ziaristul a mai zis că în cazul lui Gică Popescu nu au fost judecate percepțiile, ci faptele din dosar.

”Cel puțin în cazul lui, e clar că nu au judecat o percepție. Ci doar fapte, trecute în dosar. Dar știu cine poate judeca și poate folosi percepțiile. Politicienii în mâna cărora stă decretul de grațiere. Mă gândesc dacă un astfel de gest va fi judecat de actualul sau viitorul președinte, căci va fi un gest popular. E posibilă grațierea în situaţia lui Gică Popescu? Nu știu, nu am o părere clară. Aștept motivarea judecătorilor. E necesară? Nu știu, dar de vreme ce există o discuție despre acest lucru în cazul Becali, cred că o dezbatere este întemeiată în cazul Popescu”, a conchis Striblea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel