Astrolog: Între 8 noiembrie 2018 și 3 decembrie 2019, Jupiter va…

Rodica Mitu / 18 aug 2018 / 19:10 Salveaza PDF Comentarii

Astrologul Daniela Simulescu a scris despre Jupiter, care va tranzita ”felia Săgetătorului” din noiembrie până în decembrie.

„Între 08 noiembrie 2018 - 03 decembrie 2019, Jupiter va tranzita felia Săgetătorului. Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta care oferă expansiune, oportunitate, dezvoltare, lărgirea orizontului, amplificare, înțelepciune, posibilități.

Săgetătorul este semnul străinătății, călătoriei, mutării în altă țară, a înstrăinării, a studiilor înalte, a idealurilor. Iar Jupiter se simte cel mai bine în semnul Săgetătorului. Concluzia o trageți voi singuri", a scris Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Relațiile cu străinătatea

Românii care muncesc şi trăiesc în străinătate s-au întors acasă, în aceste zile, mulți dintre ei participând la protestele față de actuala guvernare. „Străinătatea, reprezentată de diaspora sau de instituții importante, va trimite în continuare semnale puternice către justiția din România", a afirmat Daniela Simulescu, într-un interviu acordat DCNews. Continuarea, în link-ul de mai jos.

 

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog: De aici nevoia de a susține cauzele în opoziție cu ceilalți româniTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27