HOROSCOP. Bunea, astrolog, previziuni pentru toate zodiile

Zodii
Zodii

Astrologul Adrian Bunea a prezentat, duminică seară, la România TV, previziunile pentru perioada care urmează.

Berbec - Dacă vei face transformările potrivite, toată lumea te va aprecia și ți se pot deschide noi perspective în străinătate.

Taur – Poți fi supus la anumite lecții dure în relația cu partenerul de viață. Va trebui să faci sacrificii. Dacă vei reuși să menții relația, destinul îți poate aduce beneficii la care nu te gândeai.

Gemeni – Progresul pe care l-ai înregistrat în activitatea ta la locul de muncă și faptul că ai rezolvat favorabil anumite încurcături te pot face beneficiarul unor câștiguri financiare considerabile.

Rac – Aprecierea de care te bucuri în anumite cercuri și relații tale duc la întărirea relației cu partenerul de viață și la rezolvarea conflictelor pe care le ai cu anumite persoane foarte neprietenoase, care renunță la orice dispută cu tine.

Leu – Dacă ai reușit să te stabilești cu domiciliul și mai ales dacă s-a întâmplat în străinătate, acum este momentul să te îngrijești de starea ta de sănătate. Dar nu trebuie să faci tratamente costisitoare. Odihna, relaxarea te pot ajuta foarte mult.

Fecioară – O moștenire creează premizele obținerii unei proprietăți care poate deveni căminul tău.

Balanță – Cu banii acumulați, de comun acord cu partenerul de viață, faci o achiziție imobiliară inspirată.

Scorpion – Prin negocieri și înțelegeri, reușești să pui capăt conflictelor în care ai fost implicat cu sau fără voia ta. La final, ai parte de o surpriză neașteptată. Câștigi sume importante.

Săgetător – Dacă domeniul tău de activitate îl reprezintă arta, sportul sau orice activitate unde creativitatea se îmbină cu competiția, poți obține avantaje financiare după participarea ta la astfel de evenimente tematice. Capeți încredere în propria capacitate.

Capricorn – Dacă ai reușit să te așezi la casa ta, iar activitatea din care îți câștigi existența merge ca pe roate, trebuie să ai mare grijă la direcția în care te îndrepți în viitor, deoarece egoismul te poate duce pe drumuri greșite, cu final aproape tragic.

Vărsător – Aprecierile de care te bucuri pentru activitatea ta de transmitere a ideilor și mesajelor te determină să creezi un cadru organizat și legal în care să îți desfășori activitatea alături de parteneri.

Pești – Te bucuri de o plină recunoaștere a valorii tale personale și profesionale în domeniul în care îți desfășori activitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel