EXCLUSIV  Astrograma solstițiului de vară 2019. Există un risc mare: va da bătăi de cap

Vară
Vară

Vineri, 21 iunie 2019, va fi cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte a anului. Din punct de vedere astrologic, acesta e momentul în care Soarele trece din semnul Gemenilor în cel al Racului.

„Astrograma solstițiului este una chiar de distracție și vacanță. Cu ascendentul în Săgetător și Jupiter în prima casă, cu toții vom avea așteptări imense de la această vară și vom dori să călătorim cât mai des, să ne aventurăm, sa ne extindem orizonturile. În plus, ne va urmări un exces de zel și încrederea că totul va fi bine, indiferent de ce se va întâmpla. Riscul cel mai mare este acela de a exagera pe toate planurile", a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Atenție la...

„Mare atenție la excesele alimentare și alcoolice. Și să nu uităm de cheltuieli. Tendința impulsivă de a cheltui până peste măsură ne va da bătăi de cap serioase, iar opoziția dintre Saturn din casa a 2-a si Marte din casa a 8-a ne va obliga să ne împrumutăm, dar nu pentru lucruri serioase, ci pentru nimicuri. Chibzuiala ar fi potrivită în următoarele luni. Adică să vă și distrați, dar nu cu prețul falimentului sau al unor credite", conform astrologului.

„Cu Luna în Vărsător avem o nevoie de libertate, cu Uranus în casa 5 vrem iubiri ciudate dar și fără restricții, cu opoziția dintre Venus/Jupiter ne vom îndrăgosti mai des decât ar trebui, dar careurile dintre Venus & Jupiter cu Neptun (țin să vă anunț de pe acum) va avertizează să nu vă faceți prea mari speranțe în legarea unor relații serioase, asumate și responsabile. Din contră, aventurile vor avea întâietate. Și mai bine zis, dragostea de-o vară va fi la modă în 2019”, a mai spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel