Astra - U Craiova. Mangia, pregătit după victoria istorică cu FCSB

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu e simplu de pregătit partida cu Astra Giurgiu după decesul lui Ilie Balaci, dar a precizat că se aşteaptă ca jucătorii săi să fie la fel de motivaţi ca în partida câştigată în etapa precedentă în faţa formaţiei FCSB.

"E normal ca jucătorii să fie marcaţi de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, sunt oameni în primul rând şi după aceea fotbalişti. Mă aştept să fie la acest meci la fel de motivaţi ca la partida de duminică (n.r. - împotriva echipei FCSB). Probabil că nu e simplu de pregătit acest meci, dar asta este treaba noastră, munca noastră. Astra este o echipă bună pe faza de apărare şi cu jucători foarte buni pe tranziţia pozitivă. Nu cred că vom avea spaţii mari. Au jucători cu viteză, jucători buni precum Alibec sau Llullaku. Pentru noi urmează trei meciuri într-o săptămână, pentru că e şi Cupa, aşa că e normal să menajăm puţin jucătorii. Dar trebuie să avem continuitate, clasamentul este scurt şi continuitatea este un lucru foarte important", a spus tehnicianul italian.

Mangia nu consideră că este un dezavantaj faptul că antrenorul formaţiei Astra, Gheorghe Mulţescu, a condus până în luna mai a anului trecut echipa Universitatea Craiova. "Nu este un dezavantaj că antrenorul Astrei îi cunoaşte pe mulţi dintre jucătorii noştri. Pentru că şi jucătorii noştri îl cunosc foarte bine pe el", a explicat Devis Mangia.

Gardoș nu intră în planurile lui Mangia

Antrenorul italian a menţionat că Florin Gardoş nu este accidentat, dar în acest moment nu intră în vederile sale. "Nu avem accidentaţi. Gardoş în acest moment este "out". Este o alegere tehnică, mă bazez pe alţi jucători. Nu m-am certat cu Gardoş, repet, este "out" din raţiuni tehnice. În acest moment joacă Donkor şi Kelic. Iar pe banca de rezerve este Tiago. Dar Gardoş face parte în continuare din lotul nostru, normal", a precizat el.

Cupa, un obiectiv

În ceea ce priveşte partida cu Turris Oltul Turnu Măgurele din optimile de finală ale Cupei României, Mangia a afirmat: "În meciul cu Turnu Măgurele din Cupă este clar că suntem favoriţi. Dar dacă nu vom avea o atitudine bună, vom avea probleme cu siguranţă. Trebuie să fim foarte, foarte concentraţi. Dacă suntem o echipă puternică atunci trebuie să avem o atitudine bună pe tot parcursul meciului. Meza Colli este un jucător important pentru mine. A pierdut două luni (n.r. - din cauza unei accidentări), dar acum, pas cu pas, trebuie să începe să joace. A jucat 30 de minute cu FCSB, vedem cum se prezintă cu Astra, iar apoi cu Turnu Măgurele".

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 21,00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa 13-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel