Astra învinge West Ham și se califică în grupele Europa League

Astra Girurgiu a reușit o calificare incredibilă în grupele Europa League după dubla manșă cu West Ham.

România va avea două echipe la tragerea la sorţi pentru grupele Europa League, eveniment ce va avea loc mâine de la ora 14:00, scrie prosport.ro.

Astra Giurgiu se alătură Stelei după ce a reuşit un retur excepţional la Londra, cu West Ham. Elevii lui Marius Şumudică au jucat inteligent un retur în care au avut nevoie de gol, au început cu presiune pe adversar, cu presing avansat, însă au cedat iniţiativa şi s-au mulţumit cu ieşirile pe contraatac. O mişcare care a dat roade pe finalul primei reprize, atunci când Teixeira a rămas singur cu portarul pe care l-a executat uşor, pentru un 1-0 aproape incredibil.

Repriza a doua i-a aparţinut lui Silviu Lung, cel care a făcut minuni în poartă. Al treilea portar al echipei naţionale a României a fost providenţial în special în startul părţii secunde, atunci când s-a remarcat cu plonjoane de excepţie la reluările lui Calleri şi Fletcher. Cu o echipă a englezilor măcinată de absenţe, incapabilă să pună presiune în mod constant, Astra a ştiut să profite şi să ţină mingea departe de propriul careu în ultimele minute, atunci când englezii nu au mai putut să se mai apropie de poartă. S-a terminat 1-0 pentru români, o calificare extraordinară în grupele EL, calificare ce aduce giurgiuvenilor o sumă de bani care poate însemna reintrarea cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel