Astra Giurgiu - FC Botoşani, rezultat final în play-off-ul Ligii 1

Astra Giurgiu s-a impus, vineri seara, în faţa celor de la FC Botoşani, cu scorul de 1-0 și se clasează pe locul 3, cu 24 de puncte, iar FC Botoşani este pe 4, cu același număr de puncte, dar la diferenţă de golaveraj.

În minutul 62, Denis Alibec a fost faultat în careu de Patache, iar arbitrul de la centru a dictat lovitură de la unsprezece metri pentru Astra Giurgiu. Gabriel Tamaş a fost cel care a transformat penalty-ul şi a marcat singurul gol al meciului. În minutul 75, Chindriş l-a împins în careu fără minge pe Ioniţă, dar arbitrul central nu a oprit jocul.

În minutul 89, Bogdan Andone, tehnicianul Astrei Giurgiu, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În clasamentul Ligii 1, Astra Giurgiu se situează pe locul 3, cu 24 de puncte, iar FC Botoşani este pe 4, de asemenea cu 24 de puncte, dar la diferenţă de golaveraj. În următoarea etapă din play-off-ul Ligii 1, Astra Giurgiu va înfrunta Gaz Metan Mediaş, iar FC Botoşani se va duela cu Universitatea Craiova, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel