Astra Giurgiu, egal cu FC Copenhaga, în turul III preliminar al Ligii Campionilor

Astra Giurgiu și formația daneză FC Copenhaga au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Astra a încheiat la egalitate cu FC Copenhaga primul meci din turul trei preliminar UEFA Champions League. Meciul de la Giurgiu s-a terminat 1-1, iar danezii sunt favoriţi la calificarea în play-off.

Astra a început perfect meciul cu danezii de la FC Copenhaga! Campioana a deschis scorul după şapte minute de joc, atunci când Teixeira a şutat plasat după pasa lui Boudjemaa. Oaspeţii s-au apropiat greu de poarta lui Silviu Lung, dar au reuşit să-și creeze două situaţii periculoase până la pauză.

Delaney a pătruns în careu dar a preferat şutul unei centrări în faţa porţii. Pe finalul primei reprize, danezii au fost aproape de egalare după o aruncare lungă de la margine. Sub ochii selecţionerului Christoph Daum, Lung junior a ieşit greșit din poartă, însă a fost salvat de coechipieri iar Astra a terminat prima parte cu avantaj limită.

Campioana Danemarcei a dominat jocul în repriza secundă și egalitatea a fost restabilită la jumătatea reprizei secunde. Căpitanul Delaney a înscris pentru danezi după pasa rezervei Rasmus Falk. Verbici putea da lovitura pentru FC Copenhaga, însă a ratat lovitura de cap după ce s-a desprins din marcaj.

Astra Giurgiu - FC Copenhaga s-a încheiat 1-1, scor care îi face pe danezi favoriţi înaintea returului de săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel