Astra. Edi Iordănescu, demisie. Scandal la Giurgiu

Edi Iordănescu, 39 de ani, a decis să plece de la Astra, echipă la care a venit în vară, din cauza situației echipei și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron.

Iordănescu a lăsat echipa din Giurgiu pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte. În ultima perioadă, după ce Astra s-a calificat în play-off, finanțatorul Ioan Niculae l-a criticat de multe ori pe antrenor și a declarat că este nemulțumit de jocul echipei, informează GSP.

În plus, jucătorilor și staff-ul nu au primit primele pentru accederea în play-off. La meciul cu CFR Cluj, de duminică 8 aprilie, Astra ar putea fi condusă de Marius Mălădărășanu, în prezent antrenor principal la Astra II, în Liga a 3-a.

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru" se anunță în comunicatul Astrei.

De-a lungul carierei, Iordănescu a antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia și a fost interimar la FC Vaslui și FCSB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel