Astra - Dinamo. Rednic: O victorie ar fi un cadou frumos de Crăciun

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că o victorie în partida cu Astra Giurgiu, ultima din Liga I în acest an, ar fi un frumos cadou de Crăciun pentru el şi suporteri. 

"Ultima etapă din acest an este cea mai importantă. Avem nevoie de cele trei puncte cu Astra pentru a rămâne în grafic în lupta pentru calificarea în play-off. Meciul cu Astra e decisiv şi nu e. Văzând surprizele din Liga I cred că totul se joacă. Dar e clar că dacă nu câştigăm mâine şansele pentru play-off vor fi mai mici. Victoria din ultima etapă a fost una de moral, mai ales că am învins o echipă bună precum Craiova. Însă şi Astra e o echipă bună, care are jucători de valoare şi un antrenor nou. Iar reacţiile jucătorilor sunt mereu pozitive la aceste schimbări. În plus şi Astra are ca obiectiv calificarea în play-off. Nu va fi uşor de jucat pentru că înţeleg că o să mai ningă. Dar terenul va fi la fel pentru ambele echipe, aşa cum a fost şi cel de aici când am jucat cu Craiova. Cei care se vor adapta mai repede vor avea câştig de cauză. O victorie cu Astra ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru mine şi pentru suporteri", a spus tehnicianul. 

Italianul Mattia Montini, autorul unui hat-trick în partida cu Universitatea Craiova din etapa precedentă, este incert pentru meciul din deplasare cu Astra. "Nistor este accidentat, iar Salomao e suspendat. Probleme are şi Montini care acuză o uşoară inflamaţie. Sper să se rezolve însă şi să poată juca", a menţionat Rednic. 

Preţul biletelor a fost majorat


Antrenorul a precizat că suporterii dinamovişti vor face deplasarea la Giurgiu chiar dacă oficialii clubului Astra au mărit preţul biletelor la 50 de lei. "Tot timpul când am jucat la Astra a fost crescut preţul biletelor. Mai fac şi ei nişte bani, că poate au nevoie de bani. Cu mare drag i-aş ajuta pe suporteri ca să vină la meci. Dar nu cred că va fi nevoie, ei vor veni oricum. Îşi dau seama că e un moment important pentru echipă. Sunt sigur că vor veni, chiar dacă meciul e joi şi nu în weekend. Cine o iubeşte pe Dinamo sunt sigur că va fi alături de noi la Giurgiu", a afirmat tehnicianul. 

Replică pentru Gigi Becali


Mircea Rednic i-a răspuns finanţatorului FCSB, Gigi Becali, cel care a anunţat că pariază 1 milion de euro pe necalificarea formaţiei Dinamo în play-off: "E haios pariul. Trebuia să facă anunţul la început, acum e uşor să pariezi. Dar eu accept pariul. Iar eu spun aşa, el pune 100.000 de euro, iar eu 10.000 cu condiţia ca banii să se dea la adăposturile pentru câini. Şi mai vreau să fac eu un pariu cu Gigi Becali că nu ia campionatul nici anul ăsta. Şi îl fac tot în condiţiile în care vreau eu. E clar că el nu vrea Dinamo în play-off. El vrea alte echipe unde au meciuri amicale. Dar eu am încredere că vom reuşi să ne calificăm în play-off". 

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20,00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii I . 

Vezi şi: Procesul în care fraţii Gărdean erau judecaţi pentru dare de mită Elenei Udrea a încetat

Ordonanţa de modificare a legilor Justiţiei, retrimisă Comisiei Iordache


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel