Aspazia Cojocaru: Pentru CCR am fost votată de toate partidele

aspazia
aspazia

Judecătorul  CCR, Aspazia Cojocaru, pare că și-a pierdut busola. După ce a declarat că nu a spus niciodată că referendumul din 29 iulie trebuia anulat, la câteva ore a venit cu o nouă declarație. Aceasta a afirmat că nu a ajuns membru al Curții Constituționale din partea unui partid politic, ea fiind votată atât de PSD, PNL, cât şi de PD.

[caption id="attachment_223504" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

"Eu nu am fost nici membru PSD, nici membru al unui partid, nici nimic. Eu nu am venit aici din partea unui partid. Când m-au votat în Parlament, m-au votat şi PSD şi PNL şi PD... nu ştiu mai cum se numea... Deci, eu nu am fost propusă aici de... Deci, m-au votat atâţia", a spus Cojocaru.

Ceea ce a uitat să spună Aspazia Cojocaru este că pentru a face parte dintre judecătorii Curții Constituționale a fost propusă de către PSD.

 Ea a menţionat că tot ceea ce s-a decis la nivelul Curţii Constituţionale este motivat juridic.  "Nu e Curte nu ştiu care, politic şi nu ştiu care cum spun ei", a susţinut judecătorul CC.

Anterior acestor declarații, Cojocaru a fost întrebată ce a determinat-o să renunţe la ideea anulării referendumului, optând pentru invalidarea referendumului.

 "Nu anulării, eu nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat. N-am spus niciodată asta. Eu, când am ieşit iniţial, am fost acolo, am spus datele care sunt, unele sunt corecte şi altele nu sunt corecte. Aşa am spus, eu îmi măsor cuvintele pe care le spun. Nu vorbesc aşa, eu sunt jurist, şi nu vorbesc aşa, ca omul de pe stradă obişnuit", a susţinut Aspazia Cojocaru.

 Totuși, în 2 august,  judecătorul  Aspazia Cojocaru a declarat, după şedinţa Curţii Constituţionale, că din punctul său de vedere referendumul trebuia anulat.

 "Eu, după mine, trebuia anulat referendumul", a afirmat Cojocaru.

 Ea a precizat că s-au solicitat de la toate instituţiile abilitate documente care vor trebui analizate.

 Întrebată de ce e necesar un astfel de demers, Aspazia Cojocaru a răspuns: "Pentru că totul s-a bazat pe date false".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel