ASIA Express, sezon nou. Nico: E o experiență foarte grea

Nico a plecat împreună cu fiica ei, Alexandra, pe Drumul Comorilor în cel de-al treilea sezon Asia Express. Chiar dacă avea o idee despre ce urmează să se întâmple, cursa a luat-o prin surprindere.

 "E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. Asia Express înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul", a povestit Nico.

"Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și să reziste până la final", a adăugat Alexandra. Întrebate despre ce este cel mai dificil în această aventură, cele două au răspuns fără ezitare: cazarea.

"Nu ne obișnuim deloc cu mâncarea"

"Cel mai greu mi se pare să găsești cazare. Și chiar și atunci când se întâmplă asta e greu să ieși din confortul cu care ești obișuit și să dormi pe jos, de exemplu. Într-o noapte s-a întâmplat să dormim pe un pat de bambus, într-o căsuță așezată practic într-un copac. Nu aveam cu ce să ne învelim, am avut o singură pernă.. a fost o experiență, ce să mai! În plus, nu ne obișnuim deloc cu mâncarea de aici...", au mai povestit cele două.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel