ASIA EXPRESS. Şapte echipe continuă Drumul Elefantului în India

Asia Express
Asia Express

ASIA EXPRESS. Trei echipe au luptat marţi seară, în cursa pentru ultima șansă, în încercarea de a câștiga un bilet de avion către următoarea etapă Asia Express - Drumul Elefantului, din India.

Dacă Șerban Copoț, Anca Sigartău și Teodor s-au calificat automat în cursă, Boantă și Cocuța s-au alăturat ulterior, în urma voturilor primite din partea colegilor. Având în vedere că starea de sănătate a lui Cosmin Seleși nu i-a permis să reintre în cursă, coechipierul său a dus misiunile aseară de unul singur, încercând să securizeze locul echipei în competiție. Mai mult decât atât, acesta a început cursa cu câteva minute mai târziu, căci în urma deshidratării și a insolației, Șerban a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Nici pentru restul concurenților seara nu a fost lipsită de evenimente: "Din păcate, am remarcat că una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant. Această echipă este atât de puternică încât nu are nevoie de artificii pentru a ajunge în finală. Astăzi s-au dat jos măștile!", a spus Jojo, confruntând cuplul Ana Morodan - Teleșpan. "Azi votăm cu Jojo și Paul, pentru că nu ne place ce am văzut după ce au căzut măștile.", a adăugat Teleșpan.

Prima provocare a serii a fost una scurtă, în care vedetele din cursa pentru ultima șansă au făcut "echipă" cu colegii lor de competiție, cărora le-au livrat salate de fructe și înghețată, pregătite după o rețetă tradițională. Numai după ce aceștia s-au întors cu comanda corectă și au predat-o, au primit plicul cu următoarea misiune, ce a avut loc la vechea primărie, clădire emblemă a capitalei Colombo. Drumul până la primul steag Asia Express a fost unul plin de peripeții, iar concurenții au greșit rând pe rând locația: "Nimic nu este logic și răbufnești. Cred că asta este psihologia emisiunii, să te aducă în starea asta. Te simți frustrat când nimeni nu știe să te îndrume.", afirma Cocuța.

Odată ajunse acolo, vedetele au fost nevoite să confecționeze cutii din plăci de carton și să le așeze strategic pe un cărucior pentru a le putea transporta către trei magazine amplasate în locații diferite ale orașului. Fără să le securizeze cu sfoară sau să le lege cu orice altceva, concurenții au pornit într-o cursă a echilibrului, fiind conștienți că orice mică greșeală, orice cutie căzută, i-ar fi putut întoarce la linia de start: "A fost o misiune foarte grea, pentru că erau goale. Dacă ar fi fost cutii pline și grele, aveau altă stabilitate.". Spre deosebire de echipele complete, Șerban Copoț, aflat în minoritate, a avut voie să ceară ajutorul unui localnic pentru a putea duce căruciorul la destinație, însă nimeni nu a reușit să ducă proba la bun sfârșit din prima încercare.

Cursă contracronometru pe străduţele din Sri Lanka

Într-o cursă contracronometru pe străduțele capitalei din Sri Lanka, concurenții au pornit către cea de-a treia misiune a serii, ce le-a testat cunoștințele matematice. La poștă, concurenții au fost nevoiți să rezolve o ecuație complicată: "Mi-a picat fața! Am uitat matematica, am uitat tot.", a spus Șerban, care nu a beneficiat de ajutorul unui coechipier și a ales o penalizare de zece minute în schimbul indiciului. "Două creiere funcționează întotdeauna mai bine decât unul singur. Probele sunt făcute pentru doi oameni. Mi-a fost tare greu fără Cosmin, partenerul meu de joacă.". Restul vedetelor care au reușit să obțină răspunsul corect au primit, în funcție de rezultatul final al ecuației, câte o cheie care să deschidă una dintre cutiile poștale.

Pentru a primi instrucțiunile următoarei misiuni, concurenții au mers cu coletul pe care l-au găsit la poștă spre următoarea locație, Colombo Cricket Club, pentru a afla că fiecare pachet trebuia să fie livrat la o adresă exactă, scrisă în sinhaleză. Încercând să descifreze alfabetul localnicilor fără să aibă voie să ceară ajutorul, vedetele Asia Express au pornit într-o cursă haotică pe străzile capitalei din Sri Lanka, dar au reușit în cele din urmă să îndeplinească misiunea.

Ultima probă din cursa pentru ultima şansă

Aseară, în cursa pentru ultima șansă, o ultimă probă, ce a avut loc într-o piață aglomerată, a stat între concurenți și biletul de avion spre India. Și de data aceasta, echipele au fost provocate la un joc de memorie, iar sprintul final către Gina Pistol și restul concurenților a fost încărcat cu emoții, oboseală, dar și speranță. Spre deosebire de cele două cupluri, Șerban Copoț a dus întreaga misiune de unul singur: "Eu am plecat în cursa aceasta ca să duc până la capăt ceva ce trebuia dus la capăt. Nu am pretenții, mă gândesc că am ajuns pe ultimul loc. Mi-a lipsit mult că nu l-am avut pe Cosmin cu mine.", a mărturisit acesta chiar înainte să afle că, de fapt, era primul în clasament. Cocuța și Bogdan Boantă s-au salvat și ei de la eliminare, în vreme ce Anca Sigartău și Teodor au trecut prin emoțiile unui verdict mult așteptat. Din fericire, elefantul verde din cutia securizată le-a oferit acestora ultimele bilete către India: "Nu se poate! Nu ne-am așteptat la așa ceva.", au spus cei doi cu lacrimi în ochi.

Duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cele șapte echipe rămase în cursa celui mai dur reality show vor ajunge în India, a doua parte din Drumul Elefantului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel