Asia Express revine la TV! Cel mai așteptat anunț vine cu o premieră pentru România

Noul sezon Asia Express va duce vedetele pe Drumul Împăraților.

După o îndelungă așteptare, Asia Express, cel mai dur reality show din România pregătește un nou sezon!

De data aceasta, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de dormit la purtător, cele nouă perechi sunt gata să audă celebrul îndemn: “Cursa începe acum!”

Premieră pentru România!

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta.

Filmările pentru emisiune încep curând

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia  și pe conturile de socializare ale emisiunii. 

Amintim că marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, au fost Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Lupta în marea finală a avut loc între echipa formată din Speak și Ștefania și echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ambele echipe au fost extrem de competitive. Din fața televizorului totul pare simplu, însă condițiile în care au fost puși concurenții sunt foarte grele și nu oricine ar suporta să fie pus în asemenea ipostaze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel