ASIA EXPRESS, FINALA 28 noiembrie 2021. Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători

Finala Asia Express va avea loc în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1.

MIHAI PETRE ȘI ELWIRA AU CÂȘTIGAT FINALA ASIA EXPRESS!

Are loc ultima cursă nebună spre marele premiu. Concurenții aleargă spre locul indicat. 

Limuzina s-a oprit, au coborât și li s-a dat o coroană pe care scrie locul în care trebuie să ajungă. - Tower of David.

Nimeni nu le zice nimic, nu știu spre ce loc se îndreaptă.

Emi și Cuza o găsesc și ei și urcă în mașină.

Concurenții sunt derutați. Mihai Petre și Elwira au hotărât să coboare din mașină să meargă pe jos spre Steaua lui David. Cei doi o găsesc lipită pe o limuzină în care trebuie să se urce.

Între timp, punctul de pe GPS-ul pe care-l aveau îşi schimbă locul. "Am zis că nu merge tableta bine. Cum ne apropiem, se mută punctul", a spus Cuza.

Emi și Cuza rezolvă misiunea și pleacă să găsească o mașină care să-i ducă spre Steaua lui David. Au pornit.

Primii care își dau seama că se scrie de la dreapta la stânga sunt Mihai Petre și Elwira. Cei doi rezolvă enigma și pleacă spre următoarea misiune. Trebuie să găsească Steaua lui David

La intrarea în cameră, este un tablou cu steaua lui David, unde concurenţii pot observa care este ordinea corectă pentru literele din plic. Literele corespund cifrelor de pe telefon.

"Deschideți cele cinci plicuri și apelați steaua lui David", le-au spus cei dragi, într-un apel video ulterior.

Nimeni nu mai înțelege ce are de făcut. 

Toți concurenți se află în dificultate. Între timp, cineva le aduce câte un telefon unde îi văd pe cei dragi live. Surpriza i-a emoționat puternic.

Emi și Cuza au ajuns și ei la hotel și merg în camera 928, unde caută codul pentru servietă.

Mihai Petre și Elwira au ajuns la hotel și merg în camera 970. Aici, găsesc o servietă care trebuie deschisă cu un cod pe care îl caută.

Emi și Cuza îl găsesc pe bărbatul căutat și se îndreaptă spre David Citadel.

Mihai Petre și Elwira caută mașină pentru a pleca spre hotel.

Emi și Cuza sunt induși în eroare de oameni, în căutarea lor.

Mihai Petre și Elwira l-au găsit pe bărbatul care seamănă cu Iisus. Cei doi primesc un plic și o cheie pentru o cameră de hotel . Se îndrepată către Hotelul David Citadel.

Băieții au terminat misiunea de la Yoel Moshe Salomon și se îndreaptă spre Piața Mahane Yehuda.

Mihai Petre și Elwira au terminat misiunea și, acum, trebuie să caute un bărbat care seamănă cu Iisus, în Piata Mahane Yehuda.

Băieții au ajuns și s-au apucat de misiune.

Emi și Cuza au terminat misiunea de la sinagogă după multă trudă și nervi. Caută, acum, mașina care să-i ducă spre strada Yoel Moshe Salomon.

Mihai Petre și Elwira trebuie să numere umbrelele de toate culorile de pe strada pe care au ajuns.

Emi și Cuza pleacă spre sinagogă și trebuie să aşeze în ordine mai multe bancnote, în funcţie de valoarea lor, pe care trebuie sa le găsească la zece persoane.

Mihai Petre și Elwira au dus la bun sfârșit misiunea. Se îndreaptă spre Yoel Moshe Salomon.

Emi și Cuza l-au găsit pe rabin și au terminat misiunea.

Mihai Petre și Elwira au ajuns la steagul de la sinagogă. Aici, trebuie să aşeze în ordine mai multe bancnote, în funcţie de valoarea lor, pe care trebuie sa le găsească la zece persoane.

Emi și Cuza au ajuns la Zidul Plângerii și îl caută pe rabin.

Mihai Petre și Elwira trebuie să ajungă, acum, la Sinagoga Hurva, în Cartierul Evreiesc.

Emi și Cuza sunt nervoși după proba de la baza militară, iar cearta izbucnește între ei, mergând pe jos și căutând Zidul Plângerii.

"A fost momentul în care viaţa noastră s-a schimbat complet"

Mihai Petre și Elwira l-au găsit pe rabinul David. Cei doi trebuie să scrie numele a patru persoane pe care le iubesc cel mai mult pe lume şi un moment de durere din viaţa lor. Izbucnesc în lacrimi, rememorând pierderea tatălui lui Mihai. "A fost momentul în care viaţa noastră s-a schimbat complet. Tata era baza familiei noastre. În momentul ăla, totul a început de la zero", a spus Mihai Petre.

"Am avut un alt moment dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă", a spus Mihai. 

Emi și Cuza încă sunt pe drum.

Concurenții trebuie să caute un rabin conform pozei pe care au primit-o.

Băieții au pierdut plicul cu misiunea.

Mihai Petre și Elwira au ajuns și au izbucnit în lacrimi de bucurie.

Băieții au plecat și spre Zidul Plângerii.

Mihai Petre și Elwira au plecat spre adevăratul Zid al Plângerii din Israel.

Emi și Cuza caută obiectivul.

Mihai Petre și Elwira caută Zidul Plângerii în Mini Israel Park.

Mihai Petre și Elwira pleacă spre următoarea misiune, în timp ce băieții sunt la ultima probă.

Emi și Cuza au ajuns cu zece minute înaintea celeilalte echipe.

Concurenții se îndreaptă spre o bază militară unde vor fi instruiți. Trebuie să învețe câteva tehnici de luptă și să le pună în aplicare

Emi și Cuza au găsit primii mașină.

Emi și Cuza găsesc al șaselea obiect. Deblochează tableta și ghicesc răspunsul corect și pleacă și ei spre următoarea  misiune.

Mihai Petre și Elwira răspund corect după cele trei minute. Trebuie să ajungă în Fauda Base.

Emi și Cuza găsesc al cincilea obiect.

Mihai Petre și Elwira au găsit și ultimele obiecte. Cei doi au calculat totalul prețurilor și au deblocat tableta. Nu au răspuns corect la întrebarea primită. Vor sta 3 minute pe loc.

Emi și Cuza au găsit patru obiecte.

Mihai Petre și Elwira găsesc primul obiect - un radio - urmat de alte 3.  Mai au două obiecte de căutat.

Concurenții caută magazinul în care trebuie să ajungă pentru a găsi 6 obiecte diferite, din lista primită, al căror preț total reprezintă parola de care au nevoie pentru a merge mai departe.

Emi și Cuza au vândut și ultimele înghețate și pleacă spre Jaffa Market, la 1-2 minute după rivalii lor.

Mihai Petre și Elwira trebuie să facă autostopul pentru noua parola, mergând spre Jaffa Market

Emi și Cuza au mai vândut o înghețată. 

Mihai Petre și Elwira au vândut cele cinci înghețate unui grup de români.

Emi și Cuza au vândut, momentan, două înghețate.

Concurenții trebuie să găsească cinci localnici cărora să le vândă îngheţată şi să consume desertul în fața camerei.

Mihai Petre și Elwira primesc o nouă întrebare după cele 3 minute și nimeresc răspunsul corect, plecând spre Jerusalem Beach.

Emi și Cuza au văzut unde au găsit Elwira și Cuza codul. Ghicesc răspunsul la cea de-a treia întrebare și pleacă spre Jerusalem Beach.

Mihai Petre și Elwira au găsit codul pe fundul unor rățuște care pluteau într-o fântână arteziană. Răspund greșit la cea de-a treia întrebare și primesc penalizare 3 minute.

Toți concurenții sunt pe drum, acum, spre a treia misiune.

Emi șiCuza descoperă și ei, într-un final, codul și răspund corect la cea de-a doua întrebare, plecând spre Bulevardul Rothschild. Mihai și Elwira încă încercau să găsească o mașina.

Mihai Petre și Elwira au găsit codul în cântecul tinerei. Cei doi deblochează tableta și răspund corect la a doua întrebare. Acum trebuie să ajungă pe Bulevardul Rothschild.

"M-am uitat și pe eticheta blugilor ei", a spus Mihai Petre.

Concurenții trebuie să descopere, acum, un alt cod pentru a debloca din nou tableta pentru a doua întrebare. O tânără care cântă cu vocea și la chitară îi intrigă pe Emi și Cuza.

Elwira și Mihai Petre găsesc și ei codul, deblochează tableta și răspund corect la prima întrebare, urmând să plece spre Dizengoff Square.

Emi și Cuza ajung și ei în piață, căutând, dezorientați, codul. Cei doi găsesc codul pe tricoul unei fete care se plimba pe trotineta, deblochează tableta și răspund corect la prima întrebare. Acum, trebuie să ajungă în Dizengoff Square.

Elwira și Mihai Petre au ajuns în Rabin Square, însă nu reușesc să găseasca PIN-ul pentru a deschide tableta primită.

Elwira și Mihai Petre au un avantaj de 4 minute în fața băieților, după ce au reușit să facă rost de mașini.

Marea finală se dă în Israel. Cele două echipe pornesc cu șanse egale în ultimele misiuni. Concurenţii vor primi niște tablete pe care le vor putea deschide doar dacă vor răspunde corect la anumite întrebări. Primul loc în care trebuie să ajungă pentru a deschide tabletele este Rabin Square.

A ÎNCEPUT FINALA ASIA EXPRESS!

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”. Cele doua echipe care se luptă pentru marele premiu sunt formate din Mihai Petre și Elwira și  băieții de la Noaptea Târziu, Ema și Cuza.

Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai Petre și Estera sunt cele trei echipe semifinaliste, care au luptat cu toate armele de-al lungul cursei de pe Drumul Împăraților, pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu. În ediția 41 a sezonului 4 din Asia Express, cutia cu nestemata roșie a fost aleasă de Lidia și Estera Buble. Concurentele au plecat cu lacrimi în ochi din competiție, dar și cu o mulțime de aplauze din partea colegilor.

Cuza și Emi, prima echipă finalistă

Deși de-al lungul show-ului nu au reprezentat o amenințare pentru nimeni, Cuza și Emi au demonstrat în semifinală că sunt o echipă de temut. Concurenții nu au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, motiv pentru care nu au avut de ales un cufăr și nu au riscat eliminarea.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră!”, a spus Cuza, vizibil emoționat, în semifinala reality show-ului, potrivit a1.ro.

Mihai Petre și Elwira, cea de-a doua echipă finalistă

Mihai Petre și Elwira au uimit publicul cu fairplay-ul lor și parcursul din competiție. Concurenții au arătat de-a lungul emisiunii că sunt o echipă puternică, mai ales pentru că au o mulțime de amulte și imunități câștigate. Cei doi au luptat până la capăt pentru a intra în finala sezonului 4 de pe Drumul Împăraților, lucru care s-a și întâmplat.

Deși au tras două cutii cu nestemate, cei doi au avut noroc și au rămas în cursă, pentru că pietrele au fost verzi. Concurenta și-a luat în brațe soțul și s-a abținut cu greu să nu plângă.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Rămâneți alături de noi, de la ora 20.00, pentru a afla cine va câștiga competiția Asia Express de anul acest. Echipa Mihai Petre - Elwira sau echipa Emi - Cuza?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel