Asia Express ELIMINARE 3 martie. E cea mai dură cursă pentru ultima șansă

Asia Express
Asia Express

Tensiuni uriașe la Asia Express!

Marți, 3 martie, de la ora 20:00, șase echipe vor fi în pericol de eliminare, căci doar cuplurile imune sunt cele care au obținut un pașaport de trecere către etapa următoare, respectiv: Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Soarta celorlalți concurenți va fi stabilită ținând cont de clasament, dar și de votul majorității, ce va încinge spiritele fără precedent: „Nimeni nu e în măsură să catalogheze o echipă! Aroganța asta nu îmi place deloc!".

Cea mai dură cursă pentru ultima șansă de până acum va purta cele trei echipe care se luptă pentru locul lor în joc în partea insulară din Filipine. Panica, tensiunea și adrenalina vor da naștere unor explozii de moment, iar îndeplinirea probelor va părea pentru unii dintre ei o misiune imposibilă: "Eu am simțit pur și simplu că îmi ia foc pieptul. Mă durea inima și nu puteam să respir", va spune un concurent. 

Pe o ploaie torențială, vedetele vor fi nevoite să ajungă la un punct de control pe care îl pot descoperi doar pe baza unei fotografii. După ce vor urca în vârful muntelui și vor putea să îl localizeze, trebuie să se întoarcă pe plajă și ajungă de pe o insula pe alta cu un canoe, fără niciun fel de ajutor.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla care va fi culoarea ancorei din cutia securizată la finalul zilei.

------------------ 

UPDATE 1: Emoțiile și adrenalina au atins cote maxime în cursa pentru ultima șansă. Cătălin cu Adda, frații Ristei și Radu cu Alex au pornit într-o cursă nebună, în care fiecare secundă contează. Cele trei echipe de la Asia Express care au intrat în lupta pentru ultima șansă trebuie să ia barca spre o insulă a pelerinilor cu barca. Odată ajunși acolo, concurenții trebuie să urce scrările de pe munte, cărând crucea de lemn în spate. Pe traseu, un preot așteaptă să ia crucea și foaia cu păcatele localnicilor, notate de ei.

UPDATE 2: Adda a avut un moment de criză. „Am simțit că îmi ia foc pieptul. Era ca o gheară. Mă durea inima (...) Am simțit că mă strânge careva de gât și că nu pot să respir", a spus artista despre momentele extrem de dificile prin care a trecut.

UPDATE 3: Alex Abagiu și Radu au terminat cursa pe ultimul loc, riscând astfel eliminarea. Însă ancora a fost verde și cei doi nu au părăsit competiția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel