Asia Express ELIMINARE 17 martie. Noi probe în cursa pentru ultima șansă

Asia Express - Drumul Comorilor a continuat, marți seară, cu noi provocări pentru echipele care au rămas în competiție.

Asia Express - Drumul Comorilor, 17 martie 2020. Vedetele au parcurs deja jumătate din traseul anevoios impus de Drumul Comorilor, iar luni seară, cele șase echipe reunite ce s-au luptat pentru cea de-a doua imunitate a etapei au avut de înfruntat noi provocări.

Asia Express - Drumul Comorilor, 17 martie 2020. Alex Abagiu și Radu au câștigat imunitatea, o noapte de cazare la hotel și garanția că pentru ei Asia Express va continua. 

Asia Express - Drumul Comorilor, 17 martie 2020. De asemenea, echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan are garanția continuării competiției.

Asia Express - Drumul Comorilor, 17 martie 2020. Urmează emoții și tensiuni odată cu o nouă cursă pentru ultima șansă.

UPDATE 1: Cele trei echipe intrate la Ultima Șansă au fost provocate să rezolve Sudoku, dar nu normal, ci cu fructe, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express", sezonul 3. Cele trei echipe intrate la Ultima Șansă au fost provocate să rezolve Sudoku, dar nu normal, ci cu fructe, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express", sezonul 3.

UPDATE 2: Concurenții au fost provocați să caute tablouri într-un hotel celebru. Sistemul walkie-talkie a fost singura metodă de comunicare între coechipieri în această misiune. Dacă un coechpier a trebuit să rămână afară și să descrie tablourile, după două poze, cel de-al doilea a trebuit să alerge prin hotel, ca să le identifice.

UPDATE 3: Concurenții au fost provocați să facă elefanți și urși din prosoape, într-un hotel din Paoay, Filipine. Chef Sorin Bontea a făcut o criză de râs, după ce coechipierul lui, Răzvan Fodor, și-a negociat aprobarea animalelor făcute de el din prosoape.

UPDATE 4: Speak și Ștefania au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, în cursa pentru Ultima Șansă. Ancora a fost verde, așa că nu au părăsit competiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel