Asia Express, eliminare 1 aprilie. Ancora: ROȘIE! S-a aflat cine pleacă acasă

O nouă eliminare importantă la „Asia Express”!

UPDATE: Frații Ristei au fost eliminați din Asia Express! Dan și Florin Ristei pleacă acasă, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan, în fața lui Alex Abagiu și Radu, echipă care merge mai departe în competiție!

----

Seara de marți a fost una a emoțiilor fără egal pentru cele șase cupluri de vedete rămase în cursa celui mai dur reality-show. Cursa a fost mânată de dorința de a obține cât mai multe monede, însă probele dificile și misiunea imposibilă a autostopului au părut că stau în calea concurenților la fiecare pas.

În cele din urmă, clasamentul final i-a adus pe primul loc pe Speak și Ștefania, echipă ce a reușit să strângă cele mai multe comori pe parcursul traseului decisiv din etapa a șaptea. Așa se face că cei doi sunt singurul cuplu calificat automat în Taiwan, cuplu ce nu va îndura provocările tensionate ale cursei pentru ultima șansă.

O echipă va ieși sigur din concurs


Sorin Bontea și Răzvan Fodor, frații Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu sunt cele cinci cupluri de vedete care au intrat în cursa pentru ultima șansă.

Pentru una dintre perechile menționate, drumul în concurs se va opri, căci la finalul acestei etape ancora este roșie. Primele trei perechi ajunse înapoi la Gina la finalul zilei vor primi automat „pașaportul de trecere" către Taiwan, în vreme ce ultimele două perechi vor trece printr-un nou set de provocări dure: „Nu este deloc o situație confortabilă, pentru că știi care este miza: 100% Taiwan sau 100% România!".

Una dintre probele serii de miercuri îi va trimite pe concurenți într-o piață imensă, unde vor fi supuși la un test al rapidității și al atenției. Într-o cursă cu o miză ce merită orice efort, vedetele vor fi nevoite să caute ingrediente pentru una dintre cele mai reprezentative mâncăruri filipineze (porc sisig), ca mai apoi să le livreze unui restaurant local. Dar pentru ca proba să se complice, concurenții trebuie să caute doar ingredientele numerotate cu cifra menționată în plicul lor, iar într-o cursă în care orice minut contează, acest amănunt îi poate face să cedeze.

Care vor fi echipele ce vor continua Drumul Comorilor în Taiwan, dar și ce echipă va trebui să părăsească la finalul zilei cel mai dur reality-show, aflați miercuri seară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel