Asia Express. CRBL și Oase, show în fața a zeci de copii în Sri Lanka

CRBL și Oase
CRBL și Oase

CRBL și Oase au făcut o demonstrație de kendama pentru elevii unui colegiu din Sri Lanka.

CRBL și prietenul lui cel mai bun, Oase, nu puteau pleca în aventura „Asia Express" fără kendama. Aflați la un colegiu de băieți din Sri Lanka, aceștia au avut o scurta pauză după terminarea interviurilor, moment în care au început să se joace cu kendama. Nu a durat mult până când zeci de copii s-au adunat în jurul lor. Atunci a început un adevărat show, iar copiii erau în culmea fericirii și a uimirii, întreg spectacolul celor doi fiind acompaniat de aplauze, urale și expresii de uimire.

CRBL și Oase au pornit în călătoria „Asia Express" cu gândul de a profita de fiecare experiență, ceea ce au și făcut până acum. Deși nu este deloc ușor nici cu autostopul, nici cu găsirea de cazare, nici cu lipsa de mâncare, cei doi sunt încântați de această experiență și de faptul că au fost de acord să ia parte la ea.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele în cel mai nou sezon "Asia Express", la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel