Asia Express. Concurenții, de urgență la spital: "A început să tremure tot, i s-a încleștat maxilarul"

Timp de opt etape, vedetele care au acceptat provocarea celui mai dur reality-show au făcut sacrificii și au îndurat condiții și misiuni ce i-au scos în fiecare secundă din zona de confort. 

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, Asia Express – Drumul Elefantului ajunge la penultima etapă a concursului, etapa semifinală, una a probelor fizice, ce va testa limita de anduranță a celor patru echipe rămase în cursa către Mumbai.

"Suntem foarte mândri de noi că am ajuns până aici, mai ales că nu ne dădeam la început prea multe șanse. Am crezut că vom rezista doar câteva etape", mărturisesc Boantă și Cocuța. "Ar fi păcat să nu ajungem până în momentul finalei și să gustăm din toată aventura!", adaugă Ruby entuziasmată.

Duminică, Cocuța și Bogdan Boantă, Ruby și Robert, Șerban Copoț și George Vintilă, alături de CRBL și Oase vor face cunoștință cu luptele kushti, disciplină foarte apreciată în India, dar și ritualurile luptătorilor.

"A început să tremure tot, i s-a încleștat maxilarul"

Plecarea în cursă va fi stabilită de rapiditatea perechilor de a bea o sticlă de thandai, băutură energizantă tradițională, folosită de sportivi, și de abilitatea lor de a găsi indiciul în arenă, ascuns în argila roșie a terenului de luptă: "Ne-am trezit cu două misiuni! O băutură tradițională era și urina de vacă. Tradițiile sunt ciudate aici, la noi tradiție înseamnă să mănânci sarmale și smântână", vor spune concurenții.

După sute de kilometri parcurși prin cele mai dure condiții, oboseala și tensiunea încep să își spună cuvântul, motiv pentru care încă o vedetă va avea nevoie de intervenția medicilor: "Am mai avut momente, dar chiar așa nu am fost niciodată în viață". "A început să tremure tot, i s-a încleștat maxilarul. Doctorul ne-a sugerat să mergem la spital", va spune Ruby îngrijorată de starea iubitul său. Care va fi soarta în competiție a celor doi și cum vor încerca aceștia să treacă peste momentul dificil, telespectatorii pot vedea diseară.

Duminică, de la 20:00, etapa semifinală Asia Express – Drumul Elefantului va pune la încercare rezistența fizică, dar și cea mentală. Cele patru perechi rămase în show vor fi nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton de misiuni și jocuri, singurul lucru ce le va sta în cale către marea finală din Mumbai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel