ASIA EXPRESS. Scandal între Dorian Popa si frații Moroșanu, în direct la Capatos

Continuă scandalul dintre Dorian Popa și frații Moroșanu după cearta de la Asia Express. Intrat în direct pentru o replică la Antena 1, acolo unde erau invitați frații Moroșanu, Dorian Popa a zis că nu prea vrea să discute cu ei. 

Totul a pornit după ce frații Moroșanu au câștigat o probă la Asia Express și li s-a cerut să trimită o echipă cu o mașină în sensul opus desfășurării cursei, la cinci kilometri în munți, pentru ca respectiva echipă să fie întârziată. Cătălin Moroșanu a decis să îi trimită pe Dorian și pe mama sa, o femeie de 62 de ani care era deja epuizată. Totul a escaladat într-un conflict între cei doi, care pare să nu se stingă nici după încheirea filmărilor la show. 

"Pe cuvânt că te simți de rahat când toți mă acuză de ceea ce le-am făcut lui Dorian și mamei sale. Te simți vinovat. Aveai presiunea pe inimă. Când am aflat că nu au fost eliminați, s-a terminat cu presiunea," a spus Cătălin Moroșanu la Xtra Night Show.

Replica lui Dorian Popa 

Dorian Popa a intervenit în direct și pe un ton nu tocmai prietenos a spus că el nu prea vrea să comenteze ceea ce deja a văzut toată lumea.

"Eu zic în felul următor: Nu stau prea mult la telefon: Vă pup, am închis. Le mulțumesc pentru tot. Eu cred că el a crezut că mașina aia ducea la hotel să se odihnească mama. Nu se poate să mințim poporul cu televizorul. Ceea ce spun ei acolo nu e adevărat. Dacă suntem o echipă amenințătoare era logic să ne încurce, nu ? " a spus Dorian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel