Asia Express. Andreea Bălan sare la gâtul Biancăi Drăgușanu: O țară întreagă te va disprețui

Cântăreața Andreea Bălan a urmărit seara trecută reality-show-ul „Asia Express” de la Antena 1 și o critică dur pe concurenta Bianca Drăgușanu care a ajuns să înjure în timpul filmărilor. Fără să o nominalizeze, Andreea Bălan crede că Bianca Drăgușanu și-a distrus astfel imaginea clădită în ultimii ani.

Chiar dacă e vedetă a postului Antena 1, Andreea Bălan nu s-a putut abține să nu reacționeze după ce Bianca Drăgușanu a înjurat în timpul filmărilor de la „Asia Express”, desfășurate în India și Sri Lanka. Proba mirodeniilor, unde trebuie să le învețe denumirile în limba locală, respectiv sa le recunoască după miros a enervat-o la culme pe fosta asistentă TV. „Băi, nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta”, a izbucnit Bianca Drăgușanu, apoi s-a pus pe înjurat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și-a justificat izbucnirea nervoasă pe seama temperamentului ei vulcanic: „Limbajul colorat mă caracterizează când sunt nervoasă și obosită. Am avut un comportament civilizat, dar limbajul a fost și el condimentat”.

Andreea Bălan: „O țară întreagă te va disprețui”

Andreea Bălan, ea însăși fostă concurentă la show-ul „Dansez pentru tine” (Pro TV), a taxat imediat, pe Facebook, atitudinea Biancăi Drăgușanu: „Mă uit la „Asia Express” România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că e foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și să nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după, nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atâta timp cât tu l-ai adus acolo, nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleza) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la TV. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e peste puterea mea de înțelegere. Și în viitorul apropiat voi face un un vlog despre imagine și marketing”.

Bianca Drăgușanu formează o echipă la reality-show-ul „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Marele premiu la „Asia Express” este de 30.000 de euro.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel