Asia Express. Adriana Trandafir: Voi mai aveți ani buni să stați cu copiii voștri, pentru mine e ultima clipă în care pot sta cu Maria Speranța

Foto: Instagram Maria Speranta
Foto: Instagram Maria Speranta

Estera, Cuza, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre au fost cei cinci concurenți de la „Asia Express” care au rămas alături de Irina Fodor pentru a îndeplini probele ce au decis soarta coechipierilor de pe traseu.  

Cuza a fost câștigătorul primei misiuni, iar Estera a obținut victoria la cea de-a doua misiune, motiv pentru care Emi a primit preparate savuroase pe traseu, iar Lidia Buble nu a mai fost nevoită să își caute cazare. La finalul zilei, cei cinci s-au bucurat de un festin, distracție și o cameră în care au dormit toți. Deși părea că seara o să fie una relaxantă, fetele au avut parte de o surpriză din partea lui Cuza. Concurentul a sforăit toată noaptea, iar ele nu au putut dormi deloc.

Cea de-a cincea zi în Iordania a început cu o pedeapsă de proporții pentru Cuza. Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu, Elwira Petre nu s-au mai putut abține și au apelat la un gest neașteptat.

„Ne-ai rupt capul. Cum să dormi? Ai horăit toată noaptea. Deci ești mai rău decât Cosmin, am crezut că mă odihnesc”, a spus Eliza Natanticu.

Concurentul a fost legat de mâini, iar pe o foia pe care o ținea în dreptul pieptului scria: „Ajutor”.  

„Mă scuzați!”, a fost replica oferită de Cuza la acuzațiile aduse.

„Noapte de coșmar. Cuza a sforăit, iar noi ne-am revoltat și dimineață l-am legat. Am vrut să-l pedepsim”, a mai mărturisit Adriana Trandafir.

„A fost obraznic, a sforăit!”, a adăugat și Estera.

Estera, Eliza Natanticu și Elwira Petre au plecat să ia micul dejun, iar Adriana Trandafir a rămas să îl dezlege pe Cuza.

„Nu dați la față. Nu mi dați doamna Adriana la față, că doare acolo. Mă vede lumea, mă vede și mama”, i-a zis concurentul în glumă.

Estera, Cuza, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre au avut o dimineață emoționantă

La masa de dimineață, gândul celor cinci concurenții s-a îndreptat spre coechipierii lor. Adriana Trandafir a vorbit cu lacrimi în ochi despre experiența de pe Drumul Împăraților alături de Maria Speranța.

„Eu nu vreau să-mi fac griji, iar energiile mele negative să i se transmită Mariei. Eu zic că este bine, că i-a fost bine. Voi mai aveți ani buni să stați cu copiii voștri, dar pentru mine este ultima clipă în care pot sta cu Maria Speranța. Ea se va urca în trenul vieții ei, iar eu o să stau pe peron și să o aștept să vină acasă de fiecare dată. Este foarte greu momentul acesta”, a spus Adriana Trandafir.

Dezvăluirile emoționante ale actriței au adus lacrimi pe fața Esterei, care s-a gândit imediat la cei doi copii ai ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel