ASIA EXPRESS, 24 februarie, momente tensionate. Ei au luat IMUNITATEA

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, cu noi provocări pentru cele nouă echipe.

Asia Express - Drumul Comorilor, 24 februarie 2020 Nu ratați luni seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 24 februarie 2020 În seara aceasta de lasă cu serenade pentru concurenți, dar și cu noi aventuri. Cele nouă echipe trebuie să caute statuia celei mai cunoscute croitorese din zonă și mai apoi să caute materiale pentru a realiza steagul filipinez.

Probleme pentru echipa Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

După ce au câștigat imunitatea, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au întâmpinat câteva probleme în ziua de relaxare. 

"La un eveniment al ambasadorului României în Filipine nu poti sa te prezinți nici în bocanci, nici în adidași. Nu exista nicio variantă în care noi să avem în bagajul de Asia Express, ceva potrivit pentru acest tip de eveniment. Ne-am hotărât, o să dăm banii pe haine", au spus fetele. 

Echipele de pe primele două locuri în jocul pentru amuletă

După ce au fost nevoiți să vândă ciorbe, Speak cu Ștefania și Adda cu Cătălin au fost echipele de pe primele două locuri, care vor concura pentru jocul de amuletă, în timp ce restul echipelor vor trebui să-și caute cazare.

Cine a câștigat amuleta de 1.000 de euro

După o probă solicitantă, Speak și Ștefania au câștigat amuleta de 1.000 de euro și au câștigat 10 minute în plus la următoarea cursă. Aceștia au fost nevoiți să enumere ordinea în care pleacă restul echipelor. 

 

Adda a cedat nervos

"Pentru ce să tot trag, nu vezi că nu se întâmplă nimic? Vreau să mă duc acasă să cânt! Asta nu e pentru mine. Oprește tu mașini dacă ești șmecher", a spus Adda, afectată de toată tensiunea acumulată.

"Emisiunea asta a scos tot ce-i mai rău din noi. Bagă zâmbetul ăla al tău... eu fac ce pot să fac, tu faci ce poți să faci și gata", a spus Cătălin, soțul Addei. 

Cine a luat imunitatea

În ediția de astăzi, cele nouă echipe au trecut prin probe solicitante, tensionate și amuzante. Astfel, echipa care a obținut imunitatea este formată din Florin Ristei și fratele său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel