Asia Express, 23 noiembrie 2021. Numele semifinaliștilor. Echipele vor fi despărțite

Asia Express
Asia Express

Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi de la „Asia Express” care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 euro.   

Luni seară, pe Antena 1, concurenții Asia Express au avut parte de o nouă zi de aventură pură, în ultima etapă din Israel. Cuferele cu nestemate adunate de-a lungul celor două ediții de către Cosmin și Eliza, Lidia și Estera, echipe ajunse pe ultimul loc, au fost aseară deschise. Din nefericire, verdictul a venit în defavoarea echipei formate din Cosmin Și Eliza Natanticu. Din cauza pietrei roșii din cel de-al doilea cufăr, cuplul a părăsit aseară Drumul Împăraților: „A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi. ”A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a adăugat Cosmin. 

Așadar, numele semifinaliștilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro.   

Audiențe Asia Express

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, atât pe publicul commercial, cât şi la nivel urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.2 puncte de rating și 27.7% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.6 puncte de rating și 25.9% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7.6 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 6.9 puncte de rating şi 17.7% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:13, aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Echipele vor fi despărțite. Noi provocări

Seara de marți va începe cu jocul de amuletă disputat de echipele semifinaliste Asia Express- Drumul Împăraților, de la 20:30, pe Antena 1. Cele trei cupluri se vor lupta aprig pentru 1000 euro, dar și un avantaj, care în acest punct al competiției s-ar putea dovedi vital. Pe baza unei hărți, concurenții trebuie să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze: ”Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, spune Lidia Buble. Cine va câștiga amuleta, telespectatorii pot afla în această seară. 

Tot diseară, vedetele vor fi provocate la un test, pentru a afla cât de bine își cunosc coechipierii. Echipele vor fi despărțite, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu al partenerului le va aduce câte un punct valoros. La final, cuplul cu cele mai multe puncte va pleca primul în cursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel