Asia Express 2021. O echipă riscă eliminarea

Ziua de bilanț a etapei a doua va pune trei echipe pe drum pentru a-și păstra locul în cursă.

La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o echipă va risca eliminarea, iar soarta sa va sta doar în culoarea diamantului ascuns în cutia securizată. 

Cum parcursul vedetelor nu este niciodată liniar în Asia Express, imprevizibilul competiției a răsturnat clasamentul în ediția difuzată marți seară, pe Antena 1. Astfel, două dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă în prima etapă a competiției au imunitate completă în această seară și nu vor putea fi votate: ”Este incredibil concursul acesta. Cum de sus, ajungi în cap, apoi iar te ridici deasupra tuturor. De aia este senzațional concursul, pur și simplu nu am cuvinte”. Indiferent de culoarea diamantului ascuns în cufăr, Connect-R și Shift, Lorelai și Zarug nu vor pleca acasă și vor continua competiția pe Drumul Împăraților în următoarea etapă. Cea de-a noua ediţie a show-ului, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 6.7 puncte de rating și 21.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.4 puncte de rating și 20% cota de piață. 

În continuare, cele șapte echipe rămase sunt în pericol, iar tensiunea cursei ultimatum va isca tensiuni în procesul de votare. Două cupluri de vedete ce au ajuns pe ultimul loc la Irina se vor califica automat, iar o a treia se va alătura în urma voturilor: ”Voturile au fost atât de diferite față de prima săptămână! Îi vedeam pe toți că își începeau discursul cu îmi cer scuze. Și să nu uităm, ăsta e doar începutul concursului!”. Pentru prima dată în sezonul 4, Irina Fodor nu va mai anunța ordinea de sosire a vedetelor, pentru a nu influența nominalizările: ”Toată lumea se folosește de acest context al antepenultimului pentru a scăpa de responsabilitatea votului și a nu-și atrage antipatii”.

Cum va decurge sesiunea de vot, care sunt echipele ce vor participa în cursa pentru ultima șansă a etapei cu numărul doi și ce culoare va avea diamantul la finalul serii, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel