Urmărește emisiunea live


Asaltul AUR asupra Parlamentului. Șeful Jandarmeriei urmează să fie audiat (Surse Antena3)

Potrivit surselor postului de televiziune Antena 3, șeful Jandarmeriei Române va fi audiat în dosarul deschis ca urmare a asaltului asupra Parlamentului din timpul protestelor orgainzate de AUR.

Potrivit sursei citate, șeful Jandarmeriei va fi chemat la audieri iar procurorii doresc să vadă cum a fost organizat dispozitivul de jandarmi care ar fi trebuit să păzească cea mai importantă instituție din România.

Sursele Antenei 3 afirmă că au fost trimite foarte multe documente prin care s-a cerut inclusiv planul de intervenție. Au fost înaintate și citații către jandarmii din dispozitiv care au acționat la intrare în Senat. Totodată, șeful Jandarmeriei a primit și el citație pentru a aduce explicații despre ce s-a întâmplat la Parlament în timpul protestelor.

Amintim că în această săptămână mai mulți protestatari AUR au intrat în curtea Senatului unde au forța inclusiv intrarea în instituție.

Totodată, maşinile ambasadelor Japoniei şi Statelor Unite în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului. Incidentul e fără precedent în ultimii 32 de ani.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a informat că va face demersuri pentru identificarea şi sancţionarea organizatorilor şi participanţilor la protestul de la Palatul Parlamentului care au încălcat cadrul legal în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel