AȘA vei obține cea mai fragedă friptură. GENIAL!

Cu ajutorul unor trucuri, ai garanția că vei obține cea mai fragedă friptură.

Indiferent că alegi să gătești un antricot sau o vrăbioară, trucul este același: acoperă complet fiecare friptură cu sare de mare. Această metodă are ca scop deschiderea fibrei fripturii, ca în final aceasta să fie mult mai fragedă de cât e în mod normal.

Las-o apoi la temperatura camerei câte 20 de minute pentru fiecare centimetru pe care o are în grosime. De exemplu, dacă friptura are 3 cm în grosime, o vei lăsa o oră acoperită cu sare, la temperatura camerei.

Când timpul alocat s-a scurs, clătește rapid friptura, fără să o lași sub jetul de apă mai mult decât necesar, potrivit retetepractice.ro. Asezoneaz-o cu ierburile, condimentele și sosurile preferate, potrivit rețetei pe care o urmezi.

VEZI ȘI: Dezastru pentru o ZODIE. Se întâmplă săptămâna aceasta și îi ia în surprindere pe toți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel