ASA Târgu Mureş se confruntă cu grave probleme

Dan Alexa, antrenorul echipei de fotbal ASA Târgu Mureș, a afirmat în conferința de presă de astăzi, că problemele cu care se confruntă clubul sunt într-adevăr reale. Tânărul antrenor speră ca, în meciul cu CS U Craiova, jucătorii echipei sale să se concentreze și să arate și mai multă determinare.

Ne aflăm înaintea unui meci împotriva unei echipe care şi-a exprimat clar obiectivul, acela de câştigare a campionatului, o echipă care a avut o evoluţie remarcabilă în acest campionat, o echipă pe construcţie, cu jucători foarte buni luaţi individual, antrenată de un antrenor cu experienţă care în fotbalul românesc (Gheorghe Mulţesc, n. red.) - a antrenat şi în Turcia - cu rezultate foarte bune. Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim echipa care a pierdut de foarte puţine ori în acest campionat, o echipă pe care dacă o laşi să joace, joacă şi o face foarte bine. Dar din punct de vedere al echipei mele aştept o altfel de reacţie faţă de ce a fost cu Mediaşul. Aştept foarte multă determinare, concentrare, aştept să facem un meci bun, indiferent de problemele care sunt. Am spus-o tot timpul, problemele sunt reale şi înţeleg pe toată lumea, dar mâine este un meci şi vreau să văd de la jucătorii mei caracter pentru că au dovedit-o de foarte multe ori, a susţinut Dan Alexa.

Acesta a spus că, din punctual său de vedere, de când este la echipa mureşeană, exceptând două jocuri unde s-au înregistrat probleme de atitudine - cu CFR şi cu Mediaşul -, este foarte mulţumit de jucători, fiindcă deşi au pierdut, au făcut-o foarte greu.

Atunci când am fost motivaţi am arătat ca o echipă adevărată. Asta aştept de la jucătorii mei mâine, ne aşteaptă un meci foarte greu, Craiova este favorită, trebuie să fim conştienţi de lucrul acesta, dar am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în caracterul de care au dat dovadă în acest campionat, a subliniat Alexa.

Portarul Pedro Mingote a arătat la rândul său că meciul cu CS U Craiova va fi unul foarte greu, întrucât ASA întâlneşte echipa clasată pe locul doi al campionatului.

Nu este întâmplător pe locul acesta. Este o echipă care are jucători foarte buni, un antrenor experimentat şi au avut rezultate foarte bune, poate surprinzătoare la început, dar acum nu mai este o surpriză pentru nimeni pentru că este pe locul doi. O să fie un meci greu, dar vom încerca să obţinem un rezultat bun şi unul sau trei puncte, a spus portarul Pedro Mingote.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel