Arsene e convins: Moțiunea PSD va trece

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, susține că Guvernul Orban trebuie să plece. Mai mult, are încredere că moțiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat va fi adoptată. 

Ionel Arsene a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care își exprimă încrederea că moțiunea PSD va trece. 

”Am încredere că moțiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România. Această guvernare s-a arătat potrivnică principiilor constituționale și europene încă de la preluarea guvernării!

În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a țării și le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi! Au îndatorat țara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni și nu au vrut să crească alocațiile, pensiile sau salariile profesorilor!

Instabilitate în România

În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice și tensiuni sociale. Deoarece nu sunt capabili să ducă la îndeplinire măsurile legislative adoptate de către guvernarea PSD, pensii, salarii și alocații mărite, "profesioniștii" din Guvernul Orban s-au grăbit să modifice legislația privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu vor plăti electoral pentru dezastrul creat.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care îmi doresc să treacă moțiunea PSD! Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgașul normalității!

Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor!”, a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel