Arsenal - Chelsea 1-0: Jose Mourinho a aruncat în tribună medalia primită după Supercupa Angliei - VIDEO

Jose Mourinho a fost învins duminică prima oară de Arsene Wenger, la a 14-a dispută directă între cei doi antrenori. Arsenal s-a impus cu 1-0 în fața lui Chelsea și a câștigat Community Shield, Supercupa Angliei.

Tehnicianul portughez nu s-a dezmințit la final, când a ales să nu păstreze medalia primită la festivitatea de premiere. Nu este pentru prima dată când Jose Mourinho face acest gest.

Demonstrând încă o dată că locul doi nu înseamnă nimic pentru el, lusitanul a surprins în drum spre vestiare pe toată lumea, când a aruncat cutia în care era medalia către un tânăr suporter al lui Arsenal.

Vezi și: Cristiano Ronaldo a răbufnit în timpul unui interviu: "I don't give a f**k” - VIDEO

Acesta aruncase la rândul lui, din înaltul tribunei, cu un obiect spre managerul lui Chelsea. Înainte de a arunca medalia în tribună, Mourinho i-a așteptat pe jucătorii lui Arsenal, care coborau cu trofeul cucerit de la loja oficială, și i-a felicitat pe fiecare în parte. Portughezul a fost ignorat de rivalul său de pe banca lui Arsenal.

La conferința de presă de după meci, Jose Mourinho și-a explicat gestul, conform digisport.ro: "E medalia pentru învinși. E o amintire frumoasă pentru el. Chelsea a fost echipa mai bună, a avut permanent inițiativa, un control bun, o posesie bună. Arsenal s-a apărat foarte în spate, cu 10 oameni în fața porții, a avut o organziare bună. Felicitări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel