Aroganța supremă: Becali vrea rezervele în teren cu Dinamo

Becali Borcea
Becali Borcea

Finanțatorul Gigi Becali și-ar dori ca Steaua să joace cu rezervele derby-ul României, împotriva celor de la Dinamo. El spune că vrea acest lucru pentru "ca să fie forțele egale".

[caption id="attachment_312439" align="alignleft" width="310"] foto: jurnalul.ro[/caption]

Dacă Steaua bate în următoarele două etape, cu Pandurii și cu Bistrița, își va asigura și matematic titlul de campioană a României. Astfel că, la meciul cu Dinamo poate primi trofeul și medaliile.

"Batem Lignitul Oltenia și dăm vacanță la jucători, gata! Ca să fie forțele egale cu Dinamo, am zis să jucăm cu rezervele, cu echipa a doua. Vă dau cuvântul meu de onoare!", a spus Becali la Digi Sport.

"Jucătorii sunt și ei obosiți. Trebuie să se odihnească și ei, că au muncit, s-au antrenat. N-am vorbit-o cu Reghecampf, este ideea mea [...] Desconsideri competiția doar dacă bagi juniori. Eu vreau să le dau un imbold rezervelor, nu este niciun fel de desconsiderare. Nu le dăm drumul titularilor, doar o să fie la echipă. Ce spune Reghecampf așa va fi", a mai adăugat Becali.

Cum ar arăta Steaua cu Dinamo

Dacă dorința finanțatorului va deveni realitate, echipa secundă a Stelei ar putea arăta astfel: Cojocaru - Rîpă, Bratu, Gardoș, Pârvulescu - Prepeliță, Filip - Năstăsie, G. Iancu, M. Costea - Rocha/Tatu.

Derby-ul României, Dinamo-Steaua, se va disputa pe Arena Națională, în data de 10 mai, cu începere de la ora 21:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel