Armenia - România, preliminarii CM 2022. Rădoi: Drumul către locul doi rămâne deschis, indiferent de rezultat

Foto: Foto: Marius Mandache - Pixabay
Foto: Foto: Marius Mandache - Pixabay

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că drumul pentru ocuparea locului doi în grupă la finalul preliminariilor CM 2022 rămâne deschis, indiferent de rezultatul partidei cu Armenia.

Tactica va fi diferită, abordarea noastră va fi puţin diferită. Am avut o şedinţă ieri în care am discutat lucrurile pozitive şi negative de la meciul cu Germania, dar nu cred că vor fi foarte multe lucruri care se vor asemăna. Noi nu încercăm să comparăm echipele, important este să ştim atunci când avem mingea ce să facem cu ea. Ne dorim să avem posesia, dar asta depinde şi dacă ne permite adversarul.

Probabil că mâine seară vom avea o posesie mult mai mare ca Armenia. Drumul este deschis în continuare pentru locul doi, chiar dacă am câştiga meciul de mâine sau chiar dacă am pierde puncte aici. Dar noi am venit să câştigăm mâine seară. Sper ca partida de mâine să o câştigăm şi la finalul acestor trei meciuri să avem şase puncte", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel