Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1. Orban intervine în scandalul momentului: Relaţia a fost TENSIONATĂ

Ludovic Orban. Foto: gov.ro
Ludovic Orban. Foto: gov.ro

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare. Ludovic Orban, preşedintele PNL, a vorbit, vineri, despre acest subiect.

Dacă va fi necesar, subiectul neînțelegerilor dintre consilierii liberali din Sectorul 1 și Clotilde Armand va fi discutat la nivelul coaliției de guvernare, spune președintele PNL, Ludovic Orban: „De la început relația a fost tensionată”.

„Obiectivul PNL este ca să contribuie la o decizie care să rezolve problema existentă în Sectorul 1, o decizie care să permită furnizarea serviciului de salubritate, de ridicare a gunoiului menajer, o soluţie conformă cu legea şi conformă cu contractele existente. Acesta este punctul meu de vedere. Faptul că s-a ajuns în situaţia în care s-a ajuns este mai puţin rezultatul unor poziţii ale consilierilor locali ai PNL, ci rezultatul unui conflict care a fost generat de la început între primarul Sectorului 1 şi firma furnizoare de salubritate", a spus, vineri, 4 iunie, președintele PNL, Ludovic Orban.

Întrebat dacă va exista o discuţie în coaliţie pe această temă, Ludovic Orban a spus: „Dacă va fi necesar să discutăm la nivelul coaliţiei, vom discuta.”

„În ceea ce ne priveşte pe noi, reprezentanţii PNL, ne-am respectat înţelegerile pe care le-am avut, nu numai în Bucureşti sau în celelalte sectoare. Ştiţi foarte bine că, încă de la început, relaţia a fost tensionată, au trecut aproape cinci luni până ca primarul să delege atribuţiile care au fost stabilite prin negociere către viceprimarul PNL. Nu vreau să comentez... Din punctul meu de vedere, trebuie găsită o soluție rapidă, la masa discuţiilor, pentru a putea rezolva criza din Sectorul 1", a mai declarat Orban.

Consilierii PNL din Sectorul 1 acuză existența unui unui nou blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1.

„După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat și ne-a demonstrat, din nou și din nou, că acționează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă. Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată și nu este pe persoană fizică, iar cetățenii au nevoie de un lider serios, nu de un șef discreționar”, potrivit unei scrisori deschise semnată de cosilierii PNL din Sectorul 1.

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare. Anunțul a fost făcut de primarul Clotilde Armand pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel