Armand se ceartă cu Grindeanu, pe cartea ministrului: ”Acest Florin Roman al PSD-ului” - ”Doar o șobolăneală... Madame Armand, attention!”

Clotilde Armand - Sorin Grindeanu/ foto capturi video, colaj dcnews
Clotilde Armand - Sorin Grindeanu/ foto capturi video, colaj dcnews

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, se contrează, de la distanță, cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe o carte a social-democratului. 

”Acest Florin Roman al PSD-ului”

”La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe Internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice. Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice.” a scris inițial, pe Facebook, Clotilde Armand. 

”Doamna Armand se recomandă prin gunoi și mizerie”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, i-a răspuns: ”Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie. Aș fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand. Mă adresez direct doamnei: Madame Armand, attention! Aici e cartea și pot să vă spun că ați pierdut încă un război din șirul multor altora pe care le-ați deschis. Eu am făcut școala la timp și complet. Vă rog să vă adresați Ministerului Educației și să cereți foile mele matricole și să vedeți ce note am luat și ca elev, și ca student.”

”Dl. Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare”

”Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman. Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci și nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Națională. În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, dl. Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenții de la autorul OUG 13. Sper ca domnul prim-ministru Ciucă să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său. Deoarece acest impostor este o rușine pentru întreaga comunitatea științifică din România. PS: Faceți publică cartea... dle. Grindeanu. Lăsați golăniile și injuriile la dvs. în partid. Nu ne mai prezentați doar coperțile cărții.” a continuat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel