EXCLUSIV  Armand: Relațiile nu mai trebuie să fie bazate pe prietenie

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Clotilde Armand, Consilier Local din partea USR la Primăria Sectorului 1 – București, a declarat luni, la Interviurile DC News, că membrii USR au intrat în politică pentru România, nu pentru prieteni. 


Întrebată ce relație are în momentul de față cu Nicușor Dan și dacă este adevărat că acesta este contestat din teritoriu pentru că a refuzat primirea lui Dacian Cioloș în USR, Clotilde Armand a declarat luni, la Interviurile DC News, că relațiile nu mai trebuie să fie bazate pe prietenie.

„Cred că suntem la o etapă de creștere unde relațiile nu mai trebuie să fie bazate pe prietenie. Construirea partidului s-a făcut, într-adevăr, pe baza unor prietenii. Dar, la un moment dat, este normal ca partidulsă fie construit pe bază de profesionalism. Este o etapă diferită, exact cum se face la o firmă, la un start-up. (…) În plus, noi nu am intrat în politică pentru prieteni. Am intrat în politică pentru România. Faptul că, într-adevăr, prietenia a jucat un rol a fost pentru a amorsa această mișcare”, a spus Clotilde Armand la minutul 52:20.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel